Advies Accell

 • Veertien koopwaardige Nederlandse smallcaps

  Dinsdag 25 april 2017 09:11

  Een keer in de maand geeft Beleggers Belangen abonnees twee overzichten van onze technische kooptips voor aandelen (met een beleggingshorizon van twaalf maanden): een voor Nederlandse en een voor buitenlandse aandelen. Gisteren publiceerden wij 47 Nederlandse TA-kooptips, het overzicht van Nederlandse favorieten op basis van technische analyse. Volgende week publiceren we het overzicht van onze te..

  Lees meer
 • Technische Analyse Nederland: Ondertoon Beursplein positief

  Donderdag 16 november 2017 14:35

  Aandelen uit het Nederlandse universum houden een positieve ondertoon. Dat geldt niet voor Accell, dat juist de stijgende trend verlaat.   Lees de Technische Analyses van de Nederlandse aandelen: Accell Corbion Value8 Vastned Wereldhave   The post Technische Analyse Nederland: Ondertoon Beursplein positief appeared first on Beleggers Belangen.

  Lees meer
 • Assetallocatie Nederland: Flinke individuele koerswinsten

  Dinsdag 11 april 2017 15:01

  De afgelopen week (woensdag tot en met dinsdag) leverde de beurs een procentje winst op. Over beide overnamedoelwitten, AkzoNobel en Unilever, kwam nieuws naar buiten. Met betrekking tot AkzoNobel maakte PPG bekend dat het van plan is het bod door te zetten en, mits het slaagt, een notering in Amsterdam aan te vragen. Unilever gaf een strategie-update. Het wil zijn spreaddivisie, bekend van onder ..

  Lees meer
 • Advieswijzigingen en tip Beleggers Belangen week 47

  Vrijdag 24 november 2017 10:02

  Beleggers Belangen heeft de afgelopen week diverse advieswijzigingen en tips over Nederlandse en buitenlandse aandelen doorgevoerd. De wijzigingen zijn uitsluitend bedoeld voor abonnees. Dat geldt ook voor de Tip van de Week. Maar wekelijks stellen wij bij wijze van kennismaking de tipterugblik open voor het grote publiek. GRATIS TOEGANKELIJK: Tipterugblik: Biocartis Een jaar geleden gaven wij een..

  Lees meer
 • Laat winnaars lopen, maar welke aandelen kunt u beter verkopen

  Zondag 16 april 2017 11:55

  Tot dusver behoren AMG, Accell, Air France-KLM, Galapagos, TMG, AkzoNobel, SIF, TakeAway.com, BE Semiconductors en Unilever in 2017 tot de grootste stijgers van het jaar. Een aantal van hen is onderwerp van een overname(strijd); anderen deden het op eigen kracht. Wat mag u nog van ze verwachten en welke aandelen kunt u beter verkopen. Bij de slotbel van woensdag 12 april noteert de AEX meer dan 7%..

  Lees meer

 

 

 

 

 


 
 

 

Beurs RSS Feed

Het laatste nieuws als eerste ontvangen kan dankzij de beurs.nl RSS Feed