Advies Accell

 • Accell verliezer in portefeuille NL

  Woensdag 16 november 2016 18:04

  In een per saldo vlakke week voor Nederlandse aandelen gaf onze Nederlandse portefeuille enigszins terrein toe. In een week tijd zakte het rendement sinds de start van de portefeuille op 1 juli 2013 van +50,4% naar +48,7%. Afgelopen week moest vooral Accell (-8,6%) een veer laten nadat het tegenvallende zomerverkopen moest rapporteren. En ook Wolters Kluwer (-4,9%), Heineken (-4,5%), Besi (-3,4%) ..

  Lees meer
 • De week die komen gaat: cijfers Accell, ABN Amro, Delta Lloyd en nieuwe dividendartikelen Menno van Hoven

  Zondag 13 november 2016 08:45

  Wekelijks blikken we vooruit op de week die komen gaat. In week 45 geven we onder meer onze visie op de cijfers van Accell, ABN Amro, Delta Lloyd. Ook de blogs van Karel Mercx, Ivan Snurer en Vincent van Roon zullen weer stof doen opwaaien. Om zo snel mogelijk op de hoogte te zijn, is het raadzaam u te aan te melden voor onze dagelijkse gratis nieuwsbrief of om u voor specifieke onderwerpen aan te..

  Lees meer
 • Veertien koopwaardige Nederlandse smallcaps

  Dinsdag 25 april 2017 09:11

  Een keer in de maand geeft Beleggers Belangen abonnees twee overzichten van onze technische kooptips voor aandelen (met een beleggingshorizon van twaalf maanden): een voor Nederlandse en een voor buitenlandse aandelen. Gisteren publiceerden wij 47 Nederlandse TA-kooptips, het overzicht van Nederlandse favorieten op basis van technische analyse. Volgende week publiceren we het overzicht van onze te..

  Lees meer
 • Assetallocatie Nederland: Flinke individuele koerswinsten

  Dinsdag 11 april 2017 15:01

  De afgelopen week (woensdag tot en met dinsdag) leverde de beurs een procentje winst op. Over beide overnamedoelwitten, AkzoNobel en Unilever, kwam nieuws naar buiten. Met betrekking tot AkzoNobel maakte PPG bekend dat het van plan is het bod door te zetten en, mits het slaagt, een notering in Amsterdam aan te vragen. Unilever gaf een strategie-update. Het wil zijn spreaddivisie, bekend van onder ..

  Lees meer
 • Laat winnaars lopen, maar welke aandelen kunt u beter verkopen

  Zondag 16 april 2017 11:55

  Tot dusver behoren AMG, Accell, Air France-KLM, Galapagos, TMG, AkzoNobel, SIF, TakeAway.com, BE Semiconductors en Unilever in 2017 tot de grootste stijgers van het jaar. Een aantal van hen is onderwerp van een overname(strijd); anderen deden het op eigen kracht. Wat mag u nog van ze verwachten en welke aandelen kunt u beter verkopen. Bij de slotbel van woensdag 12 april noteert de AEX meer dan 7%..

  Lees meer

 

 

 


 
 

 

Beurs RSS Feed

Het laatste nieuws als eerste ontvangen kan dankzij de beurs.nl RSS Feed