Advies Sif Holding

 • Technische Analyse Nederland: Emissies zijn succesvol

  Dinsdag 13 juni 2017 14:52

  Het Damrak kan een jaar na dato terugzien op verschillende succesvolle beursintroducties. En de trends wijzen nog steeds omhoog. Lees de Technische Analyses van de Nederlandse aandelen:
  ASR Philips Lighting SIF
  Kendrion Vopak
    Lees ook: Technische Analyse Internationaal: Meer Franse succesaandelen Wilt u op de hoogte blijven van alle actuele adviezen voor dit aandeel? U kunt u als abonne..

  Lees meer
 • Technische Analyse Nederland: Kwakkelende aandelen

  Donderdag 31 augustus 2017 15:50

  Met de laatste dagen zonneschijn achter de rug kijkt de beurs terug op een kwakkelzomer. Veel aandelen laten een lusteloos koersverloop zien. Lees de Technische Analyses van de Nederlandse aandelen: Eurocommercial Properties Sif Stern Unibail-Rodamco Wereldhave      
  Wie mag dit artikel niet missen? U kunt als abonnee dit artikel cadeau geven aan uw vrienden of familie. Klik bovena..

  Lees meer
 • Veel adviesverhogingen

  Dinsdag 10 januari 2017 14:56

  In 2015 en 2016 zijn veel bedrijven naar de Nederlandse beurs gegaan. Veel van deze nieuwelingen slaan nu definitief de weg omhoog in. Daarom hebben we veel adviesverhogingen en nieuwe koopadviezen. Lees de Technische Analyses van de Nederlandse/Internationale aandelen: Sif Group ABN AMRO BAM Lucas Bols Flow Traders  
  Lees ook: Technische Analyse Internationaal: Nieuwe stijgende trends
  Wie..

  Lees meer
 • Advieswijzigingen en tip Beleggers Belangen week 21

  Vrijdag 26 mei 2017 09:40

  Beleggers Belangen heeft de afgelopen week diverse advieswijzigingen op Nederlandse en buitenlandse aandelen aangebracht. Deze wijzigingen, alsmede de Tip van de Week, zijn uitsluitend bedoeld voor abonnees, maar wekelijks stellen wij bij wijze van kennismaking een advies open voor het grote publiek. Gratis toegankelijk: Tipterugbik: Het gaat Vestas voor de wind Gezien de huidige k/w van 17,6 blij..

  Lees meer
 • Laat winnaars lopen, maar welke aandelen kunt u beter verkopen

  Zondag 16 april 2017 11:55

  Tot dusver behoren AMG, Accell, Air France-KLM, Galapagos, TMG, AkzoNobel, SIF, TakeAway.com, BE Semiconductors en Unilever in 2017 tot de grootste stijgers van het jaar. Een aantal van hen is onderwerp van een overname(strijd); anderen deden het op eigen kracht. Wat mag u nog van ze verwachten en welke aandelen kunt u beter verkopen. Bij de slotbel van woensdag 12 april noteert de AEX meer dan 7%..

  Lees meer

 

 

 


 
 

 

Beurs RSS Feed

Het laatste nieuws als eerste ontvangen kan dankzij de beurs.nl RSS Feed