Advies Fagron

 • Drie koopwaardige Amerikaanse technologiebedrijven beginnend met een A

  Dinsdag 13 december 2016 11:39

  Een keer in de maand geeft Beleggers Belangen voor abonnees twee overzichten van onze technische kooptips voor aandelen (met een beleggingshorizon van twaalf maanden): een voor Nederlandse en een voor buitenlandse aandelen. Vorige week publiceerden we het overzicht van onze technische kooptips van Nederlandse aandelen. Gisteren publiceerden wij het overzicht van onze technische kooptips van Europe..

  Lees meer
 • Doe mee met de BelBel competitie 2017

  Woensdag 14 december 2016 09:36

  Ook volgend jaar organiseert Beleggers Belangen weer een beleggingscompetitie, waarbij we de regels een klein beetje zullen aanscherpen ten opzichte van de eerste editie van dit jaar. Zo is het voor 2017 alleen mogelijk een goed verhandelbaar individueel aandeel of ETF te tippen. Derivaten (opties, turbo’s etc) en pennystocks (minimale beurskoers- en waarde) worden niet geaccepteerd. Net als vorig..

  Lees meer
 • Nederlandse aandelen van record naar record

  Woensdag 14 december 2016 15:35

  De afgelopen week (woensdag t/m dinsdag) zijn de koersen verder opgelopen. Het olie-akkoord zette het Damrak woensdag 0,6% hoger. PostNL (-13,5%) moest het ontgelden nadat het opnieuw een overnamebod van Bpost afwees. Unilever (-1,3%) koerste lager door een adviesverlaging van JPMorgan. Midkapper Corbion (+6,6%) maakte zonder aanwijsbare reden een aardige koerssprong. ArcelorMittal (+5,0%) was de..

  Lees meer
 • Populair deze week: 41 aandelen voor 2017

  Vrijdag 16 december 2016 12:54

  Welke artikelen zijn deze week het meeste gelezen op BeleggersBelangen.nl? Gratis artikelen: 1. Barron’s Toppicks voor 2017 De traditie wil dat de journalisten van Barron’s, het lijfblad van Amerikaanse beleggers, rond Sinterklaas hun favoriete aandelen voor het nieuwe kalenderjaar publiceren. Naar goed jaarlijks gebruik telt de lijst tien eenheden en die delen wij graag met u, want een van hen is..

  Lees meer
 • Vijf koopwaardige Nederlandse technologiebedrijven

  Dinsdag 20 december 2016 11:27

  Een keer in de maand geeft Beleggers Belangen voor abonnees twee overzichten van onze fundamentele kooptips voor aandelen (met een beleggingshorizon van twaalf maanden): een voor Nederlandse en een voor buitenlandse aandelen. Gisteren publiceerden we het overzicht van onze fundamentele kooptips van Nederlandse aandelen. Volgende week publiceren wij het overzicht van onze fundamentele kooptips van ..

  Lees meer

 

 

 


 
 

 

Beurs RSS Feed

Het laatste nieuws als eerste ontvangen kan dankzij de beurs.nl RSS Feed