Advies Air France-KLM

 • Column: Analisten maken er een potje van

  Woensdag 9 augustus 2017 15:15

  In de luchtvaart is nog nooit een cent verdiend. Dat komt doordat bijna elk land zijn nationale luchtvaartmaatschappij beschermt. Daarnaast kent de sector hoge schulden. Het gevolg is dat de koersen van luchtvaartmaatschappijen per saldo decennialang zijn gedaald. Een andere karakteristiek is de enorme conjunctuurgevoeligheid van de branche. De Europese economie draait momenteel op volle toeren e..

  Lees meer
 • Technische Analyse Internationaal: Wind in de goede richting

  Vrijdag 10 november 2017 15:00

  In Europa waait de wind voor beleggers in de goede richting. Dat levert Air Liquide na een krachtige doorbraak een nieuw koopadvies op. Lees de Technische Analyses van de Internationale aandelen: Air Liquide Linde Merck Philip Morris Total The post Technische Analyse Internationaal: Wind in de goede richting appeared first on Beleggers Belangen.

  Lees meer
 • Technische Analyse Nederland: Pas op de plaats op Damrak

  Donderdag 6 juli 2017 18:00

  Het Nederlandse trendbeeld blijft gezond, al maken aandelen wel een pas op de plaats. Dat geldt niet voor het ijzersterke Air France-KLM.
  Lees de Technische Analyses van de Nederlandse aandelen: Air France-KLM Wolters Kluwer Fagron Nedap PostNL       Lees ook: Koopadviezen domineren
  Wilt u op de hoogte blijven van alle actuele adviezen voor dit aandeel? U kunt u als abonnee aanmel..

  Lees meer
 • Gratis: Nederlandse aandelen met potentie

  Dinsdag 7 november 2017 10:09

  Op basis van technische analyse identificeren wij momenteel maar liefst 51 koopwaardige Nederlandse aandelen. Van vier daarvan lichten wij voor niet-abonnees een tipje van de sluier op. Gratis. Beleggers Belangen publiceert wekelijks op maandag lange lijsten met kooptips in verschillende categorieën met een beleggingshorizon van twaalf maanden. Deze lijsten zijn alleen toegankelijk voor abonnees. ..

  Lees meer
 • Vijf onvermoeibare stijgers

  Dinsdag 14 november 2017 09:45

  Op basis van technische analyse signaleren wij vijf Europese en Amerikaanse bedrijven die wij recent nog weer nieuwe koerspieken zagen neerzetten en die wij koopwaardig blijven vinden. Deze buitenlandse fondsen komen voor op een van de lange lijsten met kooptips die Beleggers Belangen wekelijks op maandag publiceert. Deze kooptips worden wekelijks gegeven in verschillende categorieën met een beleg..

  Lees meer

 

 

 


 
 

 

Beurs RSS Feed

Het laatste nieuws als eerste ontvangen kan dankzij de beurs.nl RSS Feed