Nieuws Air France-KLM

 • Ook easyJet mengt zich in strijd Air Berlin

  Vrijdag 15 september 2017 17:29

  BERLIJN (ANP) - Luchtvaartmaatschappij easyJet heeft zich in de overnamestrijd rond de failliete Duitse prijsvechter Air Berlin gemengd. Het Engelse bedrijf laat weten delen van de korteafstandsvluchten van Air Berlin te willen overnemen. Ook Lufthansa heeft zijn zinnen gezet op delen van Air Berlin.Vrijdag liep een deadline af voor geïnteresseerde partijen om een bod te doen op Air Berlin. De cur..

  Lees meer
 • Easyjet heeft interesse in deel Air Berlin

  Vrijdag 15 september 2017 17:02

  Voorstel ingediend voor korte afstandsvluchten.
  (ABM FN-Dow Jones) Easyjet heeft een voorstel ingediend bij de bewindvoerders van Air Berlin om delen van de korte afstandsvluchten over te nemen van de failliete Duitse luchtvaartmaatschappij. Dit maakte de Britse prijsvechter vrijdagmiddag bekend.
  Easyjet liet in een korte persverklaring weten dat er op dit moment geen zekerheid is dat er een tra..

  Lees meer
 • Air France vervoert meer passagiers

  Donderdag 8 februari 2018 07:56

  Ook vrachtvervoer toegenomen in januari.
  (ABM FN-Dow Jones)Air France-KLM heeft in januari meer passagiers vervoerd en zag ook het vrachtvervoer verder aantrekken. Dit meldde de Frans-Nederlandse luchtvaartgroep donderdag voorbeurs.
  Afgelopen maand vervoerde Air France-KLM, inclusief dochterondernemingen, in totaal 7,2 miljoen passagiers, een stijging van 5,8 procent op jaarbasis. Het passagiers..

  Lees meer
 • Doek gevallen voor Air Berlin

  Vrijdag 27 oktober 2017 23:56

  BERLIJN (ANP) - Met de laatste vlucht is er na bijna veertig jaar een eind gekomen aan het bestaan van Air Berlin. De Airbus 320 met het speciale vluchtnummer BER4EVR vertrok vrijdagavond kort na 22.30 uur vanaf München om ruim een uur later te landen op de Berlijnse luchthaven Tegel. Daar werd het vliegtuig opgewacht door een grote groep fans.Alvorens te landen maakte het toestel drie ererondjes ..

  Lees meer
 • Deel van cabinepersoneel Air France staakt

  Vrijdag 17 maart 2017 12:17

  Meer dan 98 procent van vluchten gaat door op zaterdag.
  (ABM FN-Dow Jones) Air France verwacht dat zaterdag een deel van het cabinepersoneel vanwege een arbeidsconflict zal staken, waarbij uiteindelijk toch meer dan 98 procent van de geplande vluchten kan worden uitgevoerd. Dit maakte het Franse onderdeel van Air France-KLM vrijdag bekend.
  Naar verwachting zal Air France zaterdag 100 procent van..

  Lees meer

 

 

 

 

 


 
 

 

Beurs RSS Feed

Het laatste nieuws als eerste ontvangen kan dankzij de beurs.nl RSS Feed