Nieuws Air France-KLM

 • Air France-KLM bevestigt stoelendans in top

  Woensdag 2 november 2016 19:50

  PARIJS (ANP) - Air France-KLM heeft Frédéric Gagey benoemd tot financieel directeur. De huidige topman van Air France vervangt Pierre-François Riolacci, die eerder al zijn vertrek had aangekondigd. Dat maakte de Frans-Nederlandse luchtvaartgroep woensdag bekend. Franse media berichtten al eerder over de wijzigingen aan de top.De plek van Gagey, die er de afgelopen jaren niet in slaagde de onrust b..

  Lees meer
 • Air France-KLM benoemt Gery Mortreux tot hoofd Air France Industries

  Woensdag 14 december 2016 19:54

  Opvolger voor Anne Brachet gevonden.
  (ABM FN-Dow Jones) Air France-KLM heeft Géry Mortreux benoemd tot Executive Vice President bij Air France Industries. Dit meldde de Franse-Nederlandse luchtvaartgroep woensdag.
  Mortreux neemt per 1 januari 2017 de taken over van Anne Brachet, die aan de slag gaat als hoofd technisch onderhoud bij de divisie Engineering & Maintenance van Air France.
  Op een ro..

  Lees meer
 • Omzetdruk voor Air France-KLM

  Donderdag 16 februari 2017 07:53

  Luchtvaartgroep verwacht aanhoudende onzekerheden.
  (ABM FN-Dow Jones) Air France-KLM heeft in het afgelopen kwartaal de omzet onder druk zien staan, maar noemde de resultaten in lijn met de eigen verwachting. Dit bleek donderdag voorbeurs uit de kwartaalcijfers van de Frans-Nederlandse luchtvaartmaatschappij.
  CEO Jean-Marc Janaillac van Air France-KLM sprak van aantrekkende resultaten, waarbij d..

  Lees meer
 • Franck Terner nieuwe CEO Air France

  Woensdag 2 november 2016 20:33

  Benoeming aan vooravond kwartaalcijfers.
  (ABM FN-Dow Jones) Franck Terner is per vandaag de nieuwe CEO van Air France, het Franse onderdeel van Air France-KLM. Dit maakte de luchtvaartmaatschappij woensdagavond bekend.
  Terner kwam in 1988 bij Air France in dienst. In 2010 werd hij vice-president van Air France Industries en sinds juli 2013 was hij executive vice-president van de techniek- en ond..

  Lees meer
 • Ook easyJet mengt zich in strijd Air Berlin

  Vrijdag 15 september 2017 17:29

  BERLIJN (ANP) - Luchtvaartmaatschappij easyJet heeft zich in de overnamestrijd rond de failliete Duitse prijsvechter Air Berlin gemengd. Het Engelse bedrijf laat weten delen van de korteafstandsvluchten van Air Berlin te willen overnemen. Ook Lufthansa heeft zijn zinnen gezet op delen van Air Berlin.Vrijdag liep een deadline af voor geïnteresseerde partijen om een bod te doen op Air Berlin. De cur..

  Lees meer

 

 

 


 
 

 

Beurs RSS Feed

Het laatste nieuws als eerste ontvangen kan dankzij de beurs.nl RSS Feed