Advies GDF Suez

 • Europa zet opmars voort

  Dinsdag 9 mei 2017 14:52

  De toonaangevende internationale aandelenmarkten zetten hun opmars afgelopen week voort. Meevallende bedrijfsresultaten en gunstige macro-cijfers dragen in belangrijke mate bij aan het goede sentiment. Daarnaast zijn de politieke risico’s in Europa duidelijk afgenomen door de verkiezingswinst van Macron. Vooral Europa was daardoor in trek. De Eurostoxx 50 steeg over de vijf handelsdagen met slotko..

  Lees meer
 • Snurer blikt vooruit: aftellen naar 2017

  Zondag 20 november 2016 08:30

  Vorige week was er de Grote Intocht in Maasdijk, donderdag is het Thanksgiving en de dag erna Black Friday. Met andere woorden: het jaareinde nadert met rasse schreden. Voor je het weet is het Sinterklaas en daags erna zitten we alweer in de kerstdrukte. Wat mag of kunt u in 2016 nog van de beurs verwachten? En niet te vergeten het langverwachte rentebesluit van de Federal Reserve. Net zoals vorig..

  Lees meer
 • Wat vindt u van de signaalservice Beursfoon?

  Dinsdag 22 november 2016 11:42

  Beursfoon geeft beleggers aan- en verkoopsignalen voor aandelen, opties en futures. De handelssignalen worden dagelijks doorgestuurd via sms en e-mail. Het bedrijf biedt diverse abonnementen aan, waarbij de optieservice naar eigen zeggen het meest populair is. Elk jaar wordt gestart met een kapitaal van €20.000 en de doelstelling is om dit met call- of putopties op de AEX-index of individuele aand..

  Lees meer
 • Op weg naar hogere niveaus

  Woensdag 23 november 2016 16:18

  De afgelopen bladweek (woensdag tot en met dinsdag) koerste de AEX per saldo hoger. Woensdag sloot de index nog 0,2% lager. ABN Amro (-4,1%) werd de grootste daler onder de AEX-fondsen, na bekendmaking van de kwartaalcijfers. Behalve dat de Staat een belang van 7% verkoopt, gaat de bank ook opnieuw reorganiseren. Dollargevoelige fondsen als RELX (+4,4%) en Wolters Kluwer (+4,0%) eindigden door de ..

  Lees meer
 • Hoogconjunctuur Amerikaanse huizenmarkt

  Woensdag 23 november 2016 14:24

  Terwijl de Dow Jones en andere Amerikaanse graadmeters weer records breken, beleeft ook de Amerikaanse huizenmarkt hoogconjunctuur. De verkopen van bestaande woningen in de Verenigde Staten stegen in oktober met 2% ten opzichte van de voorgaande maand, bleek uit cijfers die de Amerikaanse vereniging van makelaars dinsdag publiceerde. De verkopen stegen daarmee vorige maand tot 5,6 miljoen woningen..

  Lees meer

 

 

 


 
 

 

Beurs RSS Feed

Het laatste nieuws als eerste ontvangen kan dankzij de beurs.nl RSS Feed