Nieuws GDF Suez

 • General Electric rondt verkoop GE Water af

  Maandag 2 oktober 2017 08:37

  3,4 miljard dollar met verkoop gemoeid.
  (ABM FN-Dow Jones) General Electric heeft met succes de verkoop van GE Water & Process Technologies aan het Franse SUEZ afgerond. Dit maakte het Amerikaanse conglomeraat maandagochtend bekend.
  Met de verkoop is 3,4 miljard dollar gemoeid.
  Eind oktober 2016 liet General Electric weten zijn Water & Process Technologies af te stoten, deels vanwege de overlap..

  Lees meer
 • Ahold Delhaize hekkensluiter in AEX

  Woensdag 24 januari 2018 11:49

  AMSTERDAM (AFN) - De Europese aandelenbeurzen deden woensdag overwegend een klein stapje terug. De stijgende euro zorgde voor enige terughoudendheid, voorafgaand aan het rentebesluit van de Europese Centrale Bank op donderdag. Op het Damrak moesten Ahold Delhaize en GrandVision het ontgelden na publicatie van de omzetcijfers.De AEX-index op Beursplein 5 noteerde rond het middaguur 0,2 procent lage..

  Lees meer
 • Ahold en GrandVision dalen op Damrak

  Woensdag 24 januari 2018 09:58

  AMSTERDAM (ANP) - De aandelenbeurs in Amsterdam deed woensdag een stapje terug. Ook de meeste andere Europese beursgraadmeters lieten overwegend kleine minnen zien. Op het Damrak daalde Ahold Delhaize na publicatie van de omzetcijfers. Optiekketen GrandVision, die ook met verkoopcijfers kwam, ging in de uitverkoop.De AEX-index op Beursplein 5 noteerde in de ochtendhandel 0,2 procent lager op 569,6..

  Lees meer
 • Futures wijzen op licht hogere opening Wall Street

  Dinsdag 3 oktober 2017 13:18

  Markt houdt opwaartse trend vast.
  (ABM FN-Dow Jones) De Amerikaanse beurzen bewegen dinsdag richting een licht hogere opening. Futures op de toonaangevende S&P 500 index noteerden rond lunchtijd tot 0,1 procent in het groen.
  Daarmee zet Wall Street de opwaartse trend van maandag voort, nadat de Amerikaanse beurzen de eerste handelsdag van oktober op recordniveaus sloten. "De dollar wint ten opzi..

  Lees meer
 • Wall Street koerst af op licht hogere opening

  Dinsdag 3 oktober 2017 15:05

  Markt houdt opwaartse trend vast.
  (ABM FN-Dow Jones) De Amerikaanse beurzen stevenen dinsdag af op een licht hogere opening. Futures op de toonaangevende S&P 500 index noteren ruim een half uur voor de openingsbel tot 0,1 procent in het groen.
  Daarmee zet Wall Street de opwaartse trend van maandag voort, nadat de Amerikaanse beurzen de eerste handelsdag van oktober op recordniveaus sloten. "De A..

  Lees meer

 

 

 

 

 


 
 

 

Beurs RSS Feed

Het laatste nieuws als eerste ontvangen kan dankzij de beurs.nl RSS Feed