Nieuws Adobe Systems

 • Adobe Systems overtreft eigen verwachtingen

  Donderdag 15 december 2016 22:35

  Softwareproducent sluit sterk jaar af.
  (ABM FN-Dow Jones) Adobe Systems heeft in het vierde kwartaal een flink hogere omzet en winst geboekt, waarmee de eigen verwachtingen nipt werden overtroffen. Dit bleek donderdag nabeurs uit de cijfers van de Amerikaanse aanbieder van grafische software over het vierde kwartaal van het gebroken boekjaar, dat eindigde op 27 novembee.
  CEO Shantanu Narayen ste..

  Lees meer
 • Recordomzet voor softwaremaker Adobe

  Dinsdag 19 september 2017 22:21

  SAN JOSE (ANP) - Het Amerikaanse softwarebedrijf Adobe Systems, vooral bekend dankzij programma's als Photoshop en Adobe Reader, heeft afgelopen kwartaal een recordomzet in de boeken gezet. De verkopen namen met meer dan een kwart toe, vooral dankzij een sterke vraag naar clouddiensten.Adobe behaalde in het derde kwartaal een omzet van 1,8 miljard dollar (1,5 miljard euro). Dat is ruim een kwart m..

  Lees meer
 • Recordomzet Adobe

  Dinsdag 19 september 2017 22:35

  Winst ook omhoog.
  (ABM FN-Dow Jones) Adobe Systems heeft in het derde kwartaal van zijn gebroken boekjaar op kwartaalbasis een recordomzet behaald. Dit meldde de Amerikaanse softwaremaker dinsdagavond.
  Het softwarebedrijf bekend van Photoshop en Illustrator boekte in het afgelopen kwartaal een 26 procent hogere omzet op jaarbasis van 1,8 miljard dollar, dankzij groei bij alle divisies.
  De opera..

  Lees meer
 • Winst Adobe beter dan verwacht

  Donderdag 16 maart 2017 21:52

  Aandeel stijgt 4 procent nabeurs.
  (ABM FN-Dow Jones) Adobe Systems heeft een beter dan verwacht kwartaalresultaat geboekt, bleek donderdag uit de koersreactie van het aandeel na de publicatie van kwartaalresultaten.
  Het Amerikaanse softwarebedrijf, bekend van Photoshop en Illustrator, boekte in het eerste kwartaal van zijn gebroken boekjaar een winst van 398,5 miljoen dollar, of 80 cent per aand..

  Lees meer
 • Vlakke opening op Wall Street

  Vrijdag 17 maart 2017 14:41

  NEW YORK (ANP) - De aandelenmarkten in New York zijn vrijdag vrijwel vlak aan de laatste handelsdag van de week begonnen. Er staan enige macro-economische cijfers op de agenda en beleggers verwerken wat bedrijfsresultaten. Verder is er weinig richtinggevend nieuws op Wall Street.De Dow-Jonesindex noteerde na enkele minuten handel 0,1 procent hoger op 20.955 punten. De brede S&P 500 steeg 0,1 p..

  Lees meer

 

 

 


 
 

 

Beurs RSS Feed

Het laatste nieuws als eerste ontvangen kan dankzij de beurs.nl RSS Feed