Nieuws Adobe Systems

 • Adobe Systems boekt beter dan verwachte resultaten

  Vrijdag 15 december 2017 08:08

  Het aandeel steeg nabeurs 0,9 procent.
  (ABM FN-Dow Jones) Adobe Systems heeft in het vierde kwartaal hogere resultaten geboekt. Dit bleek donderdag laat uit de publicatie van de kwartaalresultaten van het softwarebedrijf.
  "Adobe heeft in het vierde kwartaal een record omzet geboekt van 2,0 miljard dollar, wat een stijging op jaarbasis vertegenwoordigt van 25 procent", zei CEO Shantanu Narayen.
  ..

  Lees meer
 • Recordomzet voor softwaremaker Adobe

  Dinsdag 19 september 2017 22:21

  SAN JOSE (ANP) - Het Amerikaanse softwarebedrijf Adobe Systems, vooral bekend dankzij programma's als Photoshop en Adobe Reader, heeft afgelopen kwartaal een recordomzet in de boeken gezet. De verkopen namen met meer dan een kwart toe, vooral dankzij een sterke vraag naar clouddiensten.Adobe behaalde in het derde kwartaal een omzet van 1,8 miljard dollar (1,5 miljard euro). Dat is ruim een kwart m..

  Lees meer
 • Recordomzet Adobe

  Dinsdag 19 september 2017 22:35

  Winst ook omhoog.
  (ABM FN-Dow Jones) Adobe Systems heeft in het derde kwartaal van zijn gebroken boekjaar op kwartaalbasis een recordomzet behaald. Dit meldde de Amerikaanse softwaremaker dinsdagavond.
  Het softwarebedrijf bekend van Photoshop en Illustrator boekte in het afgelopen kwartaal een 26 procent hogere omzet op jaarbasis van 1,8 miljard dollar, dankzij groei bij alle divisies.
  De opera..

  Lees meer
 • Adobe boekt hogere resultaten

  Donderdag 15 maart 2018 21:42

  Softwarebedrijf presteert beter dan verwacht.
  (ABM FN-Dow Jones)Adobe Systems heeft het afgelopen kwartaal een hogere nettowinst en omzet geboekt. Dit bleek donderdag laat uit de publicatie van de kwartaalresultaten van het softwarebedrijf.
  "De uitstekende groei van Adobe wordt aangedreven door ons vermogen om onze klanten in staat te stellen creatiever te zijn, slimmer te werken en hun bedrijve..

  Lees meer
 • Cisco Systems boekt hogere nettowinst

  Woensdag 15 november 2017 22:43

  Omzet licht gedaald.
  (ABM FN-Dow Jones) Cisco Systems heeft in het eerste kwartaal van zijn gebroken boekjaar een hogere winst op een lagere omzet geboekt. Dit bleek woensdag nabeurs tijdens de publicatie van de resultaten van het fiscale eerste kwartaal van het gebroken boekjaar van de Amerikaanse maker van netwerkapparatuur.
  CFO Kelly Kramer sprak van solide resultaten, waarbij het concern vas..

  Lees meer

 

 

 

 

 


 
 

 

Beurs RSS Feed

Het laatste nieuws als eerste ontvangen kan dankzij de beurs.nl RSS Feed