Advies Alexion Pharmaceuticals

 • Advieswijzigingen en tip Beleggers Belangen week 14

  Vrijdag 7 april 2017 09:40

  Beleggers Belangen heeft de afgelopen week diverse advieswijzigingen op Nederlandse en buitenlandse aandelen aangebracht. Deze wijzigingen, alsmede de Tip van de Week, zijn uitsluitend bedoeld voor abonnees, maar wekelijks stellen wij bij wijze van kennismaking een advies open voor het grote publiek. Gratis toegankelijk Tip Terugblik: Mithra Pharmaceuticals Precies een jaar terug tipten wij het Be..

  Lees meer
 • Aandelen Nederland: jaarcijfers in overvloed

  Woensdag 8 februari 2017 14:17

  De afgelopen week (woensdag tot en met dinsdag) stonden de financials weer volop in de schijnwerpers, gesteund door hogere rentes. Ook de defensieve waarden, met Heineken voorop, trokken aan. Galapagos behoort tot geen van beide categorieën, maar behoorde wel tot de uitblinkers. In de Belgische zakenkrant De Tijd benadrukte ceo Onno van de Stolpe dat hij het liefst zelfstandig blijft. Als het tot ..

  Lees meer
 • Technische Analyse Internationaal: Opwaarts potentieel

  Donderdag 19 januari 2017 16:49

  Een aantal Europese aandelen heeft ruimte voor een nieuwe opmars. Opvallend daarbij is Volkswagen, dat na alle malaise inmiddels weer koopwaardig is. Ook Adecco en Airbus richten het vizier omhoog. Amerikaanse aandelen kennen een sterk technisch beeld. Het kan altijd beter, niet alle aandelen zijn immers van een koopadvies voorzien. Maar Facebook, Microsoft en Caterpillar hebben goede vooruitzicht..

  Lees meer
 • Column: De ezel en de steen

  Woensdag 25 januari 2017 10:04

  Ik heb het zwaar. Er is een kans dat ik mijn grootste fout met beleggen ga herhalen. Op de top van de technologiezeepbel in het jaar 2000 ben ik gaan beleggen. Nu denk ik dat de wereld aan de vooravond staat van een doorbraak in kunstmatige intelligentie, waarvan de grote vijf beursgenoteerde technologiebedrijven in de VS enorm zullen profiteren. Er zijn meerdere aanwijzingen dat er een zeepbel is..

  Lees meer
 • Column: De grootste zeepbel ooit

  Dinsdag 31 januari 2017 10:49

  Er zijn tientallen manieren waarop beleggers de aandelenmarkt kunnen waarderen. Mijn voorkeur hebben de methoden die eenvoudig zijn en waarbij manipulatie niet mogelijk is. Eén van mijn favoriete waarderingsmethoden is de verhouding tussen de beurswaarde (dit is de beurskoers maal het aantal uitstaande aandelen) en de omzet van het betreffende bedrijf. Die geeft een zuiver beeld. Het bedrijf kan i..

  Lees meer

 

 

 


 
 

 

Beurs RSS Feed

Het laatste nieuws als eerste ontvangen kan dankzij de beurs.nl RSS Feed