Nieuws Batenburg Techniek

 • Omzet Batenburg Techniek groeit

  Maandag 6 november 2017 18:15

  Oliegerelateerde markten blijven achter.
  (ABM FN-Dow Jones) Batenburg Techniek heeft in het derde kwartaal meer omzet geboekt en is positief over de rest van het jaar, hoewel de activiteiten in de oliegerelateerde markten achterblijven. Dat maakte de technisch dienstverlener maandag bekend.
  Ook zonder de overname van Bellt per eind oktober vorig jaar stegen de opbrengsten en het genormaliseerde ..

  Lees meer
 • Batenburg groeit verder en verhoogt dividend

  Maandag 13 maart 2017 18:17

  Voor 2017 verdere groei voorzien.
  (ABM FN-Dow Jones) Batenburg Techniek heeft in 2016 aan de eigen verwachtingen voldaan met een hoger operationeel resultaat en verhoogde daarop het dividend. Dit meldde de onderneming maandag nabeurs.
  "Met tevredenheid kijken wij terug op de behaalde resultaten", aldus CEO Ralph van den Broek. "Wij laten een breed herstel zien, zowel in de groei van omzet maar o..

  Lees meer
 • Batenburg verdubbelt winst

  Maandag 21 augustus 2017 18:23

  Omzet 15 procent hoger.
  (ABM FN-Dow Jones) Batenburg Techniek heeft de nettowinst in de eerste zes maanden van 2017 weten te verdubbelen. Dit maakte de technische dienstverlener maandag bekend na het slot van de beurzen in Amsterdam.
  De nettowinst steeg van 1,8 miljoen naar 3,6 miljoen euro. Het bedrijfsresultaat (EBIT) bedroeg 4,7 miljoen euro, waar in de vergelijkbare eerste helft van 2016 dit..

  Lees meer
 • Weinig verrassende jaarstart voor Batenburg

  Dinsdag 25 april 2017 18:33

  2017 aarzelend op gang.
  (ABM FN-Dow Jones) Batenburg Techniek heeft na een aarzelend begin het eerste kwartaal alsnog naar tevredenheid afgesloten. Dit maakte de onderneming dinsdag nabeurs bekend in een kwalitatief tussentijds handelsbericht.
  Het kwartaal ontwikkelde zich volgens het management van Batenburg zoals verwacht, wat inhoudt dat zowel omzet als het operationele resultaat zijn gestege..

  Lees meer
 • Beursblik: NIBC verhoogt koersdoel Batenburg

  Zondag 27 augustus 2017 14:56

  Koersdoel naar 35,00 euro.
  (ABM FN-Dow Jones) NIBC heeft vrijdag het koersdoel voor Batenburg verhoogd van 30,00 naar 35,00 euro bij een ongewijzigd Accumuleren advies.
  Analist Johan van den Hooven maakte uit de halfjaarresultaten op dat Batenburg duidelijk de vruchten plukt van de aantrekkende marktomstandigheden in Nederland. De overname van Bellt heeft de resultaten bovendien aangejaagd, waar..

  Lees meer

 

 

 


 
 

 

Beurs RSS Feed

Het laatste nieuws als eerste ontvangen kan dankzij de beurs.nl RSS Feed