Advies Besi

 • Wat heeft 2017 voor de toppers en floppers van 2016 in petto?

  Vrijdag 16 december 2016 10:44

  ArcelorMittal, Ordina, BE Semiconductors, AMG en Fagron zijn de winnaars van dit jaar. De aandelen zijn genomen uit de AEX Alltradable-index, maar ja, hardlopers zijn doodlopers. De verliezers zijn OCI, Heijmans, TomTom, Binck en Flow Traders. Worden zij winnaars van volgend jaar? De AEX-index won dit jaar tot dusver 6,5%, maar er zijn grote individuele uitschieters. De aandelen van ArcelorMittal ..

  Lees meer
 • Offensieve portefeuille: Opkomende markten drijvende kracht in 2017

  Woensdag 8 februari 2017 17:53

  Met een winst van 2,4% bij de slotkoersen van dinsdag is de offensieve portefeuille het nieuwe jaar prima begonnen. De best presterende asset categorie is opkomende markten met een gemiddeld rendement van 4,3% dit jaar dankzij sterk presterende Aziatische beurzen met koerswinsten van ruim 6% voor India en Hong Kong. Ook Brazilië doet het net als vorig jaar uitstekend met een koerswinst van 6,6% i..

  Lees meer
 • Portefeuille NL: Mooie beursweek

  Woensdag 14 december 2016 14:47

  Net als de beurs heeft ook onze Nederlandse aandelenportefeuille een eindejaarssprint ingezet. Met name Randstad heeft de afgelopen week heel wat koerswinst weten te boeken en staat dit jaar 21,9% hoger. Koploper dit jaar is nog steeds Besi met een rendement van 25,1%. Onze laatste toevoegingen Brill en HAL – nu drie weken in portefeuille – laten rendementen van 4,7% en 4,0% zien, wat in een kort..

  Lees meer
 • Laat winnaars lopen, maar welke aandelen kunt u beter verkopen

  Zondag 16 april 2017 11:55

  Tot dusver behoren AMG, Accell, Air France-KLM, Galapagos, TMG, AkzoNobel, SIF, TakeAway.com, BE Semiconductors en Unilever in 2017 tot de grootste stijgers van het jaar. Een aantal van hen is onderwerp van een overname(strijd); anderen deden het op eigen kracht. Wat mag u nog van ze verwachten en welke aandelen kunt u beter verkopen. Bij de slotbel van woensdag 12 april noteert de AEX meer dan 7%..

  Lees meer
 • Column: Een van de mooiste beleggingsfondsen

  Donderdag 6 april 2017 10:17

  Het Comgest Growth Emerging Markets beleggingsfonds (ISIN: IE00B4VRKF23) is een beleggingsfonds dat sterk durft af te wijken van de benchmark. In de benchmark, de MSCI Emerging Markets Index, zitten 832 bedrijven. Comgest belegt slechts in 45 bedrijven. Deze hoeven niet eens in de MSCI Emerging Markets Index te zitten. In 2012 stond de MSCI Emerging Markets Index op een hoge stand, tegelijkertijd ..

  Lees meer

 

 

 


 
 

 

Beurs RSS Feed

Het laatste nieuws als eerste ontvangen kan dankzij de beurs.nl RSS Feed