Advies Brunel

 • Shell trekt de kar voor de AEX

  Dinsdag 7 november 2017 17:08

  Royal Dutch Shell was afgelopen week de grote winnaar van de AEX-fondsen, terwijl Altice en SBM Offshore onderaan bungelden. De index sloot op weekbasis uiteindelijk 0,9% hoger. De afgelopen beursweek (dinsdag t/m maandag) was Shell met een plus van 4,3% de grootste stijger binnen de AEX. Het olie- en gasbedrijf realiseerde over het derde kwartaal op jaarbasis een winstsprong van bijna 200% tot $4..

  Lees meer
 • Technische Analyse Nederland: Constructief trendbeeld

  Donderdag 9 november 2017 18:00

  Het trendbeeld op het Beursplein blijft constructief. Brunel wordt zelfs in advies verhoogd. Uitzondering is Altice met een adviesverlaging. Lees de Technische Analyses van de Nederlandse aandelen: Alphabet  Altice Brunel ForFarmers Heijmans Ordina The post Technische Analyse Nederland: Constructief trendbeeld appeared first on Beleggers Belangen.

  Lees meer
 • Reeks adviesverhogingen

  Dinsdag 21 februari 2017 17:02

  Een aantal Nederlandse aandelen is in advies verhoogd. Dat biedt perspectief voor verdere koersstijgingen. Vopak is de negatieve uitzondering. Lees de Technische Analyses van de Nederlandse aandelen: Brunel ForFarmers PostNL Vopak Kardan

  Lees meer
 • Beursklimaat wat somber

  Dinsdag 22 augustus 2017 15:01

  Donderdag 17 augustus was voorlopig de laatste dag waarop een paar grote beursfondsen hun tweedekwartaalcijfers bekendmaakten. Het ging om ForFarmers, NN Group en Boskalis Westminster. Daarnaast kwam het veel kleinere AND met explosieve cijfers. Bij AND is het zicht op belangrijke nieuwe orders mistig. Het aandeel daalde daardoor fors in koers. Doordat er aanvankelijk te weinig liquiditeit in de b..

  Lees meer
 • Gratis: Vijf verse verkoopadviezen

  Vrijdag 29 september 2017 09:42

  Eén keer in de maand geeft Beleggers Belangen twee overzichten van onze technische verkoopadviezen (met een beleggingshorizon van twaalf maanden): een met Nederlandse verkoopadviezen en een met Amerikaanse en Europese aandelen met een verkoopadvies. Gisteren publiceerden wij: Voor deze elf aandelen staan de seinen nog altijd op rood. GRATIS Om niet-abonnees met onze aanbevelingen te laten kennisma..

  Lees meer

 

 

 


 
 

 

Beurs RSS Feed

Het laatste nieuws als eerste ontvangen kan dankzij de beurs.nl RSS Feed