Advies Crown Van Gelder

 • Leer van de beleggingsfouten van anderen

  Maandag 21 november 2016 11:31

  Proberen de markt te timen, te lang blijven hangen bij een slecht presterende vermogensbeheerder en te rooskleurige verwachtingen hebben van een populair beleggingsfonds. De deelnemers aan de opleiding Gestructureerd opbouwen van vermogen delen open hun grootste beleggingsmissers op het besloten deelnemersforum. De missers zijn niet alleen herkenbaar, maar ook heel leerzaam. Door de fouten van and..

  Lees meer
 • Nvidia blijft een van de favoriete aandelen van Jefferies

  Dinsdag 15 november 2016 12:25

  Nvidia zag over het derde kwartaal van het fiscale boekjaar 2017 de omzet uitkomen op $2 mrd bij een winst per aandeel van $0,94, terwijl de markt rekende op $1,7 mrd en $0,60. Volgens Jefferies speelt Nvidia in op drie trends, namelijk gaming, datacenters en automotive. Over het afgelopen jaar realiseerde Nvidia in het gaming-segment 62% van zijn totale omzet en bedroeg de omzetgroei op jaarbasis..

  Lees meer
 • De week van AkzoNobel

  Woensdag 15 maart 2017 15:26

  De afgelopen week (woensdag tot en met dinsdag) wist de AEX 1,4% te winnen. Het was vooral de week van AkzoNobel. Het Amerikaanse PPG bood €54 per Akzo-aandeel, plus 0,3 aandeel PPG. Akzo is de tweede international uit de voormalige ‘Dutch Top 5 Index’ waarop in een paar weken tijd een bod door een Amerikaanse partij wordt uitgebracht. Ook dit bod werd afgewezen, maar Akzo zette wel zijn chemiedi..

  Lees meer
 • Pensioenportefeuille: Herstel van dollartik

  Dinsdag 30 mei 2017 17:03

  De pensioenportefeuille heeft zich deels hersteld van de politieke onrust van de voorgaande week. Die onrust zorgde voor een daling van de dollar ten opzichte van de euro en voor koersdalingen in onze posities in opkomende landen. Deze week was er licht herstel. De dollar dikte 0,3% aan en ook de Braziliaanse beurs veerde wat op. De portefeuille maakte een groot deel van het verlies van de vorige..

  Lees meer
 • Het belangrijkste van beleggen

  Donderdag 2 maart 2017 11:20

  Als gestructureerd opbouwen van vermogen voor de lange termijn het doel is, dan is het van groot belang om geen beleggingen te kopen die nooit meer herstellen. Het totaalrendement van het aandeel ING sinds 1 januari 2007 staat op -37,6%. Hiermee presteert ING beter dan de Stoxx600 Banken Index, die over die periode een totaalrendement van -60,5% liet zien. De belegger had deze aandelen in 2006 kun..

  Lees meer

 

 

 


 
 

 

Beurs RSS Feed

Het laatste nieuws als eerste ontvangen kan dankzij de beurs.nl RSS Feed