Advies Crown Van Gelder

 • Bedrijfsobligaties prima van start

  Dinsdag 9 januari 2018 17:25

  risicovolle high yieldsegment nog beter. Het effectief rendement op in euro’s uitgegeven high yield-leningen is dit jaar al gedaald van 2,81 tot 2,71%. Zorgen over de..

  Lees meer
 • De week van AkzoNobel

  Woensdag 15 maart 2017 15:26

  De afgelopen week (woensdag tot en met dinsdag) wist de AEX 1,4% te winnen. Het was vooral de week van AkzoNobel. Het Amerikaanse PPG bood €54 per Akzo-aandeel, plus 0,3 aandeel PPG. Akzo is de tweede international uit de voormalige ‘Dutch Top 5 Index’ waarop in een paar weken tijd een bod door een Amerikaanse partij wordt uitgebracht. Ook dit bod werd afgewezen, maar Akzo zette wel zijn chemiedi..

  Lees meer
 • Pensioenportefeuille: Herstel van dollartik

  Dinsdag 30 mei 2017 17:03

  De pensioenportefeuille heeft zich deels hersteld van de politieke onrust van de voorgaande week. Die onrust zorgde voor een daling van de dollar ten opzichte van de euro en voor koersdalingen in onze posities in opkomende landen. Deze week was er licht herstel. De dollar dikte 0,3% aan en ook de Braziliaanse beurs veerde wat op. De portefeuille maakte een groot deel van het verlies van de vorige..

  Lees meer
 • Het belangrijkste van beleggen

  Donderdag 2 maart 2017 11:20

  totaalrendement van het aandeel ING sinds 1 januari 2007 staat op -37,6%. Hiermee presteert ING beter dan de Stoxx600 Banken Index, die over die periode een totaalrendement..

  Lees meer
 • Nieuwe aflevering van goednieuwsshow

  Woensdag 1 november 2017 11:49

  De financiële markten beleefden afgelopen week een nieuwe aflevering van de goednieuwsshow voor beleggers. Het belangrijkste nieuws was dat de ECB vanaf januari de maandelijkse inkoop van obligaties gaat halveren. Rentedaling Het besluit leidde tot rentedaling bij veel tienjaarsobligaties van eurolanden en gaf een nieuwe impuls aan de markt voor euro-bedrijfsobligaties. Ook daalde de euro naar 1,1..

  Lees meer

 

 

 

 

 


 
 

 

Beurs RSS Feed

Het laatste nieuws als eerste ontvangen kan dankzij de beurs.nl RSS Feed