Advies Sligro

 • Advieswijzigingen en tip Beleggers Belangen week 1

  Woensdag 3 januari 2018 12:00

  Beleggers Belangen heeft de afgelopen week diverse advieswijzigingen en tips over Nederlandse en buitenlandse aandelen doorgevoerd. De wijzigingen zijn uitsluitend bedoeld voor abonnees. Dat geldt ook voor de Tip van de Week. Maar wekelijks stellen wij bij wijze van kennismaking de tipterugblik open voor het grote publiek. GRATIS TOEGANKELIJK: Tipterugblik: S&T Het Oostenrijkse aandeel S&T..

  Lees meer
 • Technische Analyse Nederland: Het is een ratjetoe

  Donderdag 14 december 2017 14:35

  Het Nederlandse beursklimaat is positief, maar op het niveau van individuele aandelen is het een allegaartje. Dat vraagt om scherpte. Lees de Technische Analyses van de Nederlandse aandelen: Ahold Delhaize AkzoNobel BAM Sligro TKH The post Technische Analyse Nederland: Het is een ratjetoe appeared first on Beleggers Belangen.

  Lees meer
 • Overnameperikelen beheersen het Beursplein

  Dinsdag 11 juli 2017 17:32

  De afgelopen week (dinsdag t/m maandag) was er weer het nodige overnamenieuws en -geruchten op dat vlak, al leidde dit niet tot een forse koersstijging voor de AEX.
  Op dinsdag werd bekend dat Corbion eerder dit jaar door meerdere private equitypartijen is geanalyseerd, maar dat geen van hen uiteindelijk de voedingsingrediënten- en bioplasticproducent heeft benaderd. Daarnaast meldde Philips de ov..

  Lees meer
 • Tipterugblik: Elior Group

  Maandag 22 januari 2018 10:41

  Een jaar geleden was de Franse cateraar Elior Group tip van de maand op een koers van €20,70. Na een sterke start viel het aandeel eind 2017 hard terug. De recente koerszwakte biedt kansen. Na de kooptip in januari 2017 volgde een mooie opmars van het aandeel tot een hoogtepunt van €26,06 begin juni. Daarna vond een stapsgewijs verval plaats. De koers viel hard terug, tot een laagste punt van €15,..

  Lees meer
 • Dit zijn onze advieswijzigingen en tip van deze week

  Woensdag 7 maart 2018 10:49

  Beleggers Belangen heeft in week 10 weer diverse advieswijzigingen en tips over Nederlandse en buitenlandse aandelen. De wijzigingen zijn uitsluitend bedoeld voor abonnees. Dat geldt ook voor de Tip van de Week. Maar wekelijks stellen wij bij wijze van kennismaking de tipterugblik open voor het grote publiek. GRATIS TOEGANKELIJK: Tipterugblik: Modehuis PVH maakt sterke comeback Sinds onze tip van ..

  Lees meer

 

 

 

 

 


 
 

 

Beurs RSS Feed

Het laatste nieuws als eerste ontvangen kan dankzij de beurs.nl RSS Feed