Nieuws TKH Group

 • Beursblik: Theodoor Gilissen verhoogt koersdoel TKH Group

  Maandag 12 juni 2017 11:58

  Koersdoel naar 54,00 euro.
  (ABM FN-Dow Jones) Theodoor Gilissen Bankiers heeft maandag het koersdoel voor TKH Group verhoogd van 44,00 naar 54,00 euro, met een ongewijzigd Aanbevolen advies.
  Analist Joost van Beek is te spreken over het bedrijf en noemt TKH "één van de groeibriljanten van de Nederlandse aandelenbeurs". Dit jaar is de onderneming volgens de analist sterk begonnen. In het eerste k..

  Lees meer
 • Beursblik: ING verhoogt koersdoel TKH Group

  Maandag 18 september 2017 08:33

  Koersdoel naar 63,25 euro.
  (ABM FN-Dow Jones) ING heeft het koersdoel voor TKH Group verhoogd van 38,75 naar 63,25 euro met een ongewijzigde koopaanbeveling.
  Analist Tijs Hollestelle erkende dat TKH dichtbij de hoogste koers in de geschiedenis noteert, tegen relatief hoge multiples. Toch zit er volgens de analist nog muziek in.
  Hollestelle wees op de record orderinstroom bij de tak die bandenbo..

  Lees meer
 • Beursblik: KBC Securities verhoogt koersdoel TKH Group

  Donderdag 1 juni 2017 09:21

  Koersdoel naar 53,00 euro.
  (ABM FN-Dow Jones) KBC Securities heeft donderdag het koersdoel voor TKH Group verhoogd van 45,00 naar 53,00 euro bij een ongewijzigd koopadvies.
  Analist Dirk Verbiesen heeft zijn investeringsmodel bijgesteld op basis van een hogere raming voor de omzetgroei. Uit de resultaten over het eerste kwartaal maakte de marktvorser op dat TKH goede progressie boekt bij meerdere..

  Lees meer
 • Beursblik: KBC Securities verhoogt koersdoel TKH Group

  Donderdag 2 maart 2017 09:33

  Koersdoel naar 45,00 euro.
  (ABM FN-Dow Jones) KBC Securities heeft donderdag het koersdoel voor TKH Group verhoogd van 43,00 naar 45,00 euro met een ongewijzigd koopadvies.
  Analist Dirk Verbiesen signaleerde in een vooruitblik op de jaarcijfers die op 7 maart worden gepubliceerd een aantrekkelijk perspectief, gebaseerd op zijn winstprognose voor de komende jaren.
  Verbiesen verwacht een verbeter..

  Lees meer
 • Sterke resultaten TKH Group

  Dinsdag 2 mei 2017 08:06

  Ruim kwart meer winst.
  (ABM FN-Dow Jones) TKH Group heeft sterke resultaten bekendgemaakt over het eerste kwartaal van 2017, waarbij de nettowinst met ruim een kwart is toegenomen en de situatie voor de bandenbouwmachines in China verbeterde. Dit maakte het technologiebedrijf uit Haaksbergen dinsdag bekend.
  Topman Alexander van der Lof zei in een toelichting dat de groei breed werd gedragen. Con..

  Lees meer

 

 

 


 
 

 

Beurs RSS Feed

Het laatste nieuws als eerste ontvangen kan dankzij de beurs.nl RSS Feed