Advies Bever Holding

 • Advieswijzigingen en tip Beleggers Belangen week 40

  Vrijdag 6 oktober 2017 10:00

  Beleggers Belangen heeft de afgelopen week diverse advieswijzigingen op Nederlandse en buitenlandse aandelen aangebracht. Deze wijzigingen, alsmede de Tip van de Week, zijn uitsluitend bedoeld voor abonnees, maar wekelijks stellen wij bij wijze van kennismaking een advies open voor het grote publiek. Gratis toegankelijk: Tipterugblik: Fitbit Een jaar geleden tipten wij Fitbit, de Amerikaanse produ..

  Lees meer
 • Aalberts en AND stelen de show binnen oplopende AEX

  Dinsdag 19 september 2017 16:22

  De AEX wist afgelopen week (dinsdag tot en met maandag) de opgaande lijn door te trekken en sloot uiteindelijk 1% hoger. De grootste stijger binnen de index was Aalberts Industries, zonder dat daar een aantoonbare reden voor was. Een van de andere stijgers was Ahold Delhaize (2,4%), nadat het dinsdag €750 mln ophaalde met een nieuwe obligatie. Daarnaast gaat de supermarktgigant producten van drogi..

  Lees meer
 • Assetallocatie Nederland: Flinke individuele koerswinsten

  Dinsdag 11 april 2017 15:01

  De afgelopen week (woensdag tot en met dinsdag) leverde de beurs een procentje winst op. Over beide overnamedoelwitten, AkzoNobel en Unilever, kwam nieuws naar buiten. Met betrekking tot AkzoNobel maakte PPG bekend dat het van plan is het bod door te zetten en, mits het slaagt, een notering in Amsterdam aan te vragen. Unilever gaf een strategie-update. Het wil zijn spreaddivisie, bekend van onder ..

  Lees meer
 • Geopolitieke spanningen drukken de beurskoersen

  Dinsdag 15 augustus 2017 14:03

  De afgelopen week (dinsdag tot en met maandag) werd de stemming gedrukt door de geopolitieke spanningen wereldwijd. De AEX sloot over deze periode uiteindelijk 1,9% lager. De week begon op dinsdag met inflatiecijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). Consumenten betaalden in juli op jaarbasis 1,3% meer voor goederen en diensten. Woensdag publiceerde Ahold Delhaize zijn resultaten o..

  Lees meer
 • Advieswijzigingen Uitgelicht

  Vrijdag 30 juni 2017 10:00

  twintig dubbele advieswijzigingen. Vooral de ontwikkelingen rondom Air France-KLM, AkzoNobel, ASML, Philips Lighting en VolkerWessels vroegen om maatregelen. Analisten..

  Lees meer

 

 

 


 
 

 

Beurs RSS Feed

Het laatste nieuws als eerste ontvangen kan dankzij de beurs.nl RSS Feed