Advies Apollo Alternative Assets L.P.

 • Beleggers Belangen Academy: dividend is het allerbelangrijkste

  Donderdag 13 juli 2017 10:20

  Op de lange termijn komt bijna het volledige rendement op aandelen van de dividenduitkering. Dat maakt het dividend van doorslaggevend belang. Dividend is een uitkering die een bedrijf aan de aandeelhouder toekent. Het is het gedeelte van de winst dat het bedrijf niet nodig heeft voor investeringen. In de Beleggers Belangen Academy onderscheiden wij vier bestemmingen die de belegger kan kiezen voo..

  Lees meer
 • Welke ETF’s kies ik uit het enorme aanbod?

  Donderdag 14 december 2017 11:13

  ETF’s en beleggingsfondsen vormen een efficiënte manier om in verschillende vermogenscategorieën te beleggen. Maar welke kiest u uit het enorme aanbod? In de opleiding Beter beleggen met ETF’s en Beleggingsfondsen laten de specialisten van Beleggers Belangen zien waar u op moet letten. Dat versimpelt uw beleggingsstrategie en zorgt voor een beter rendement. Een voorproefje. Wat zit er in die ETF? ..

  Lees meer
 • Beleggers Belangen Academy column: de goudprijs is voorspelbaar

  Donderdag 15 juni 2017 10:47

  Wij hebben vanaf 1973 per maand bekeken wat het rendement was op goud in de tien jaar die daarop volgden. Dat leverde honderden rendementen op. Opvallend was dat deze rendementen omgekeerd evenredig waren met het tienjaarsrendement op de Amerikaanse aandelenmarkt. Goud en aandelen spelen altijd haasje-over. Het aantrekkelijke hiervan is dat als aandelen duur zijn, de belegger rendement kan behalen..

  Lees meer
 • Column: al het kruit is verschoten

  Woensdag 3 januari 2018 10:13

  De Amerikaanse economie is sinds juni 2009 aan het groeien. Hiermee maakt de economie de op twee na langste groeiperiode door sinds 1785. In de afgelopen acht jaar ging de balans van de Amerikaanse centrale bank, de Fed, van $870 mrd naar $4516 miljard. Een groei van ruim $3,5 biljoen om assets te kopen, met als doel het ondersteunen van de Amerikaanse economie. De Fed is onlangs begonnen met het ..

  Lees meer
 • De filosofie van de Beleggers Belangen Academy

  Donderdag 5 oktober 2017 16:45

  Bij het opzetten van de Beleggers Belangen Academy gingen we uit van onze eigen filosofie. Hoe ziet die eruit? Vijf uitgangspunten. Het opzetten van een opleiding voor beleggers vraagt om een duidelijke visie op wat beleggen is en hoe je het moet doen – en hoe niet. Toen we de uitgangspunten voor de Beleggers Belangen Academy formuleerden, werden we dan ook gedwongen onszelf af te vragen hoe onze ..

  Lees meer

 

 

 

 

 


 
 

 

Beurs RSS Feed

Het laatste nieuws als eerste ontvangen kan dankzij de beurs.nl RSS Feed