Advies AMG

 • Lezersvraag: Wat mag ik in 2017 van AMG verwachten?

  Vrijdag 3 februari 2017 10:37

  Advanced Metallurgical Group (AMG) kampt de afgelopen jaren met lage prijzen voor de zeldzame metalen die het concern produceert. Via besparingen en een relatief snelle groei van de divisie AMG Engineering (fabricage van ovens voor het bewerken van de metalen) kan de marge stijgen waardoor de ebitda toch oploopt. In het derde kwartaal was die toename echter deels te danken aan een eenmalige boekwi..

  Lees meer
 • Technische Analyse Nederland: Alles of niets op Beursplein

  Donderdag 10 augustus 2017 17:04

  Het is alles of niets op het Beursplein. Aandelen als AMG en TKH zetten de stijgende trends voort, terwijl GrandVision en Fugro kwetsbaar zijn. Lees de Technische Analyses van de Nederlandse aandelen: AMG TKH Group Aegon Fugro GrandVision      
  Wilt u op de hoogte blijven van alle actuele adviezen voor dit aandeel? U kunt u als abonnee aanmelden voor de alerts. Vink onderaan dit ar..

  Lees meer
 • Rendementen van onze TA-kooptips

  Woensdag 1 maart 2017 09:15

  Een maand geleden publiceerden wij op deze website het bericht dat opnieuw een recordaantal Nederlandse bedrijven van ons een TA-kooptip meekreeg. Het ging om 36 Nederlandse aandelen waarvan wij op basis van technische analyse, en met een beleggingshorizon van twaalf maanden, een positief rendement verwachtten. Hieronder vindt u het overzicht van de rendementen – inclusief dividend – van deze koop..

  Lees meer
 • Assetallocatie Nederland: Flinke individuele koerswinsten

  Dinsdag 11 april 2017 15:01

  De afgelopen week (woensdag tot en met dinsdag) leverde de beurs een procentje winst op. Over beide overnamedoelwitten, AkzoNobel en Unilever, kwam nieuws naar buiten. Met betrekking tot AkzoNobel maakte PPG bekend dat het van plan is het bod door te zetten en, mits het slaagt, een notering in Amsterdam aan te vragen. Unilever gaf een strategie-update. Het wil zijn spreaddivisie, bekend van onder ..

  Lees meer
 • Laat winnaars lopen, maar welke aandelen kunt u beter verkopen

  Zondag 16 april 2017 11:55

  Tot dusver behoren AMG, Accell, Air France-KLM, Galapagos, TMG, AkzoNobel, SIF, TakeAway.com, BE Semiconductors en Unilever in 2017 tot de grootste stijgers van het jaar. Een aantal van hen is onderwerp van een overname(strijd); anderen deden het op eigen kracht. Wat mag u nog van ze verwachten en welke aandelen kunt u beter verkopen. Bij de slotbel van woensdag 12 april noteert de AEX meer dan 7%..

  Lees meer

 

 

 


 
 

 

Beurs RSS Feed

Het laatste nieuws als eerste ontvangen kan dankzij de beurs.nl RSS Feed