Nieuws AMG

 • Beursblik: ING verhoogt koersdoel AMG

  Vrijdag 1 december 2017 09:45

  ..Koersdoel naar 49,00 euro.
  (ABM FN-Dow Jones) ING heeft vrijdag het koersdoel voor AMG verhoogd van 36,00 naar 49,00 euro met een ongewijzigde koopaanbeveling.
  Door meer zicht op de lithium-activiteiten van AMG besloot analist Stijn Demeester zijn waardering voor deze tak te zetten op 11,5..

  Lees meer
 • Hoger bedrijfsresultaat voor AMG

  Donderdag 3 augustus 2017 07:46

  ..Metaalbedrijf verhoogt outlook.
  (ABM FN-Dow Jones) AMG Advanced Metallurgical Group heeft een hoger bedrijfsresultaat behaald in het tweede kwartaal van 2017 en verhoogde zijn outlook voor het volledige jaar. Dit maakte de producent van metallurgische product..

  Lees meer
 • Forse winststijging voor AMG

  Donderdag 4 mei 2017 07:30

  ..Metaalspecialist handhaaft outlook.
  (ABM FN-Dow Jones) AMG Advanced Metallurgical Group heeft flink meer winst behaald in het eerste kwartaal van 2017. Dit bleek donderdag voorbeurs uit de kwartaalcijfers van de producent van metallurgische producten en systemen..

  Lees meer
 • Update: AMG wint Braziliaanse order

  Vrijdag 3 maart 2017 12:26

  ..Order voor levering van lithiumconcentraat.
  (ABM FN-Dow Jones) AMG Mineração, een Braziliaanse dochteronderneming van AMG Advanced Metallurgical Group, heeft een grote order binnengehaald voor het leveren van lithiumconcentraat. Dit maakte de producent van metallurgische..

  Lees meer
 • AMG verbetert resultaten

  Donderdag 9 maart 2017 07:37

  ..Metaalspecialist verwacht verbetering door te zetten.
  (ABM FN-Dow Jones) AMG Advanced Metallurgical Group heeft in het vierde kwartaal zijn resultaten weten te verbeteren en rekent op een vergelijkbaar winstniveau in het lopende jaar. Dit bleek donderdag voorbeurs uit de kwartaalc..

  Lees meer

 

 

 


 
 

 

Beurs RSS Feed

Het laatste nieuws als eerste ontvangen kan dankzij de beurs.nl RSS Feed