Nieuws Accsys Technologies

 • Hogere volumes voor Accsys

  Maandag 24 april 2017 09:10

  Financiering nieuwe fabriek afgerond.
  (ABM FN-Dow Jones) Accsys Technologies heeft vorig jaar meer omzet behaald en zag de volumes flink stijgen. Dit bleek maandag uit de trading update van het houtbewerkingsbedrijf.
  De volumes groeiden met 18 procent tot bijna 40.000 vierkante meter, waarbij in de tweede helft van het een jaar sprake was van een stijging met 31 procent ten opzichte van de eerst..

  Lees meer
 • Beursblik: NIBC verlaagt koersdoel Accsys

  Dinsdag 11 april 2017 09:10

  Koersdoel naar 1,00 euro.
  (ABM FN-Dow Jones) NIBC heeft dinsdag het koersdoel voor Accsys Technologies verlaagd van 1,15 naar 1,00 euro met een ongewijzigde koopaanbeveling.
  Accsys gaat een nieuwe fabriek bouwen voor zijn houtproduct Tricoya en geeft daarvoor nieuwe aandelen uit. De verwatering die hierdoor ontstaat noopte analist Johan van den Hooven ertoe om het koersdoel te verlagen. Dit koer..

  Lees meer
 • Accsys haalt ruim 14 miljoen euro op

  Vrijdag 21 april 2017 13:41

  Alle agendapunten goedgekeurd op jaarvergadering.
  (ABM FN-Dow Jones) Accsys Technologies heeft ruim 14 miljoen euro opgehaald met de uitgifte van nieuwe aandelen. Dit maakte het houtbewerkingsbedrijf vrijdag bekend.
  Volgens Accsys was er veel interesse voor de nieuwe aandelen en kwamen de inschrijvingen meer dan vier keer hoger uit. Accsys verwacht dat de nieuwe aandelen vanaf 24 april verhandel..

  Lees meer
 • INEOS Industries verkleint belang in Accsys Technologies

  Dinsdag 17 oktober 2017 08:33

  Kapitaalbelang onder drie procent.
  (ABM FN-Dow Jones) INEOS Industries heeft een kleiner belang in Accsys Technologies gemeld. Dit bleek uit een melding in het kader van de Wet op het financieel toezicht, gedateerd op 10 oktober 2017.
  INEOS Industries meldde een kapitaalbelang van 2,99 procent met eenzelfde stemrecht.
  Op 24 april 2017 meldde INEOS Industries nog een kapitaalbelang van 4,24 proc..

  Lees meer
 • Accsys klaar voor groei met nieuwe grootaandeelhouder Teslin

  Maandag 24 april 2017 14:26

  Onderneming heeft financiering rond voor nieuwe fabriek.
  (ABM FN-Dow Jones) Met de afronding van een aandelenemissie en financiering voor een nieuwe fabriek in Engeland staat Accsys Technologies klaar om in de komende jaren flink te groeien, profiterend van een groeiende vraag naar zijn verduurzaamde houtproducten. Dit zeiden CEO Paul Clegg en kersverse aandeelhouder Teslin maandag in een gesprek..

  Lees meer

 

 

 

 

 


 
 

 

Beurs RSS Feed

Het laatste nieuws als eerste ontvangen kan dankzij de beurs.nl RSS Feed