Advies NN Group

 • Technische Analyse Nederland: Leiderschapsrol bestendigd

  Donderdag 7 september 2017 17:20

  Nederland onderstreept opnieuw zijn leiderschapsrol in het Europese aandelenuniversum. Voorbeelden te over van fondsen met een positief koersbeeld. Lees de Technische Analyses van de Nederlandse aandelen: ICT Group KPN Manpower NN Group OCI Nitrogen      
  Wie mag dit artikel niet missen? U kunt als abonnee dit artikel cadeau geven aan uw vrienden of familie. Klik bovenaan het artik..

  Lees meer
 • Technische Analyse Nederland: Overrompelende vraag

  Dinsdag 13 december 2016 17:24

  Beleggers buitelen over elkaar heen om Nederlandse aandelen te kopen. Deze koopinteresse heeft ook ons overrompeld. Veel aandelen breken boven weerstanden en hebben nog een verdere weg omhoog te gaan. Lees de Technische Analyses van de Nederlandse aandelen: SBM Offshore Randstad NN Group Altice Aegon   Lees ook: Technische Analyse Internationaal: Kooplust ongebroken
  Wie mag dit artikel niet ..

  Lees meer
 • Technische Analyse Nederland: Veel adviesverhogingen

  Dinsdag 9 mei 2017 14:36

  Nederlandse aandelen: Wereldhave Heijmans NN Group Intertrust Unibail-Rodamco
   
  Lees ook: Technische Analyse Internationaal: Grote belangstelling..

  Lees meer
 • Rendementen van onze TA-kooptips

  Woensdag 1 maart 2017 09:15

  Een maand geleden publiceerden wij op deze website het bericht dat opnieuw een recordaantal Nederlandse bedrijven van ons een TA-kooptip meekreeg. Het ging om 36 Nederlandse aandelen waarvan wij op basis van technische analyse, en met een beleggingshorizon van twaalf maanden, een positief rendement verwachtten. Hieronder vindt u het overzicht van de rendementen – inclusief dividend – van deze koop..

  Lees meer
 • Assetallocatie Nederland: Flinke individuele koerswinsten

  Dinsdag 11 april 2017 15:01

  De afgelopen week (woensdag tot en met dinsdag) leverde de beurs een procentje winst op. Over beide overnamedoelwitten, AkzoNobel en Unilever, kwam nieuws naar buiten. Met betrekking tot AkzoNobel maakte PPG bekend dat het van plan is het bod door te zetten en, mits het slaagt, een notering in Amsterdam aan te vragen. Unilever gaf een strategie-update. Het wil zijn spreaddivisie, bekend van onder ..

  Lees meer

 

 

 


 
 

 

Beurs RSS Feed

Het laatste nieuws als eerste ontvangen kan dankzij de beurs.nl RSS Feed