Nieuws Flow Traders

 • Grootaandeelhouders plaatsen aandelen Flow Traders

  Donderdag 16 februari 2017 08:05

  5,9 miljoen aandelen geplaatst.
  (ABM FN-Dow Jones) Grootaandeelhouders Summit Partners, Avalon en Javak hebben ongeveer 5,9 miljoen nieuwe aandelen Flow Traders, krap 12,7 procent, geplaatst bij institutionele beleggers. Dit maakte de flitshandelaar donderdag voorbeurs bekend.
  De plaatsing van de aandelen is volgens een zogeheten accelerated bookbuilding principe uitgevoerd. Met de plaatsing is ..

  Lees meer
 • Flow Traders gaat samenwerken met MarketFactory

  Woensdag 8 november 2017 08:00

  Geen financiele details gemeld.
  (ABM FN-Dow Jones) Flow Traders is een samenwerking aangegaan met MarketFactory, waardoor investeerders wereldwijd direct in valuta kunnen handelen met Flow Traders. Dit maakte de flitshandelaar woensdag voorbeurs bekend, zonder financiële details te noemen.
  Met de samenwerking wil Flow Traders zijn rol in de valutamarkten vergroten. De flitshandelaar zal daarbij ..

  Lees meer
 • Beursblik: Credit Suisse verlaagt koersdoel Flow Traders

  Vrijdag 30 juni 2017 11:16

  Koersdoel naar 32,00 euro.
  (ABM FN-Dow Jones) Credit Suisse heeft vrijdag het koersdoel voor Flow Traders verlaagd van 38,00 naar 32,00 euro, maar handhaafde het advies wel op Outperform
  De analisten van de Zwitserse bank volgen het aandeel Flow Traders al sinds eind augustus 2015 met een koopaanbeveling. Sinds de zomer van juli 2016 werd het koersdoel voor het aandeel evenwel steeds verder verl..

  Lees meer
 • Beursblik: ING zet Flow Traders op kooplijst

  Dinsdag 28 februari 2017 09:55

  Koersdoel van 40,00 euro.
  (ABM FN-Dow Jones) ING is dinsdag gestart met het volgen van Flow Traders met een koopaanbeveling en een koersdoel van 40,00 euro.
  Analist Rosine van Velzen verwacht dat Flow Traders de markt zal blijven verslaan, hetgeen zal resulteren in een samengestelde jaarlijkse groei van de winst per aandeel tussen 2016 en 2019 van 16 procent. Doordat de activiteiten van Flow Tra..

  Lees meer
 • Flow Traders sluit 2016 goed af

  Woensdag 15 februari 2017 07:37

  Resultaten in vierde kwartaal boven verwachting.
  (ABM FN-Dow Jones) Flow Traders heeft in het vierde kwartaal van 2016 meer winst behaald dan een kwartaal eerder dankzij hogere handelsvolumes na de Amerikaanse presidentsverkiezingen. Dit maakte het handelshuis in ETF's woensdag voorbeurs bekend.
  "2016 was een sterk jaar voor de ETF sector en voor Flow Traders", aldus co-CEO Dennis Dijkstra in ee..

  Lees meer

 

 

 


 
 

 

Beurs RSS Feed

Het laatste nieuws als eerste ontvangen kan dankzij de beurs.nl RSS Feed