Advies NedSense enterprises

 • De strijd der titanen met als inzet de 10 beste blue chips ter wereld

  Vrijdag 10 februari 2017 11:00

  De Dow Jones Industrial Average is de thuisindex van de 30 belangrijkste aandelen van de Amerikaanse economie. De Dow Jones Global Titans 50 Index is met onder meer Royal Dutch Shell de mondiale tegenhanger hiervan. Wij namen de maat van de 50 belangrijkste blue chips ter wereld en vonden 10 aandelen voor de lange termijn. De Dow Jones Global Titans 50 Index (hierna afgekort tot Global Titans) tel..

  Lees meer
 • Populair deze maand: De derde beurscrash

  Donderdag 2 maart 2017 10:21

  Nu de maand februari achter ons ligt, geven wij u een overzicht van de best gelezen artikelen op BeleggersBelangen.nl.
  Gratis artikelen: 7 februari: Tien Duitse aandelen van wereldklasse Om niet-abonnees met onze tips te laten kennismaken, stellen wij wekelijks enkele kooptips van die week een dag later ook voor hen open. Lees meer 10 februari: De strijd der titanen met als inzet de 10 beste blue..

  Lees meer
 • Tien buitenkansjes van IQ Trends

  Vrijdag 7 april 2017 11:30

  Voor de zogeheten Timely Ten van Investment Quality Trends schuimt Kelley Wright voortdurend de Amerikaanse aandelenmarkten af, op zoek naar interessante blue chips. Het accent ligt hierbij op ondergewaardeerde kwaliteitsaandelen die voor de langere termijn koopwaardig zijn, zoals IBM en Wal-Mart Stores. Kelley Wright is de drijvende kracht achter Investment Quality Trends, kortweg IQ Trends gehet..

  Lees meer
 • Opluchtingsrally na woorden van Yellen

  Dinsdag 18 juli 2017 15:51

  Signalen van centrale banken dat het ruime monetaire beleid afgebouwd zal worden, hebben de rente de laatste tijd flink hoger gezet. Maar Fed-voorzitter Janet Yellen liet zich afgelopen week voorzichtig uit over verdere renteverhogingen en stelde daarmee beleggers gerust. De obligatierente daalde licht en wereldwijd stegen de aandelenkoersen. De Chinese economie verraste positief met een groei van..

  Lees meer
 • Schade te overzien op internationale beurzen

  Dinsdag 15 augustus 2017 15:35

  Oplopende spanningen tussen Noord-Korea en de Verenigde Staten domineerden het nieuws afgelopen week. De oorlogstaal tussen Donald Trump en dictator Kim Jong-un maakte beleggers nerveus en stuurde de aandelenkoersen in eerste instantie flink lager. Later in de week keerde het optimisme echter weer terug dankzij pogingen van China om de crisis te bezweren. In New York wisten de S&P500 en de Dow..

  Lees meer

 

 

 


 
 

 

Beurs RSS Feed

Het laatste nieuws als eerste ontvangen kan dankzij de beurs.nl RSS Feed