Advies Van Lanschot Kempen

 • De tien dividendaandelen van dit moment

  Vrijdag 14 juli 2017 10:10

  Bij elke kwartaalwisseling selecteert men bij Van Lanschot de tien aandelen met een dividendrendement van meer dan drie procent waarvan het dividend in hun ogen goed ondersteund is. Hoewel hoger niet altijd beter is, is een gemiddeld verwacht dividendrendement van 4,9% toch mooi meegenomen. Over de afgelopen twintig jaar realiseerde de dividendstrategie van de prestigieuze privaatbankiers uit ’s H..

  Lees meer
 • De week van AkzoNobel

  Woensdag 15 maart 2017 15:26

  De afgelopen week (woensdag tot en met dinsdag) wist de AEX 1,4% te winnen. Het was vooral de week van AkzoNobel. Het Amerikaanse PPG bood €54 per Akzo-aandeel, plus 0,3 aandeel PPG. Akzo is de tweede international uit de voormalige ‘Dutch Top 5 Index’ waarop in een paar weken tijd een bod door een Amerikaanse partij wordt uitgebracht. Ook dit bod werd afgewezen, maar Akzo zette wel zijn chemiedi..

  Lees meer
 • Shell trekt de kar voor de AEX

  Dinsdag 7 november 2017 17:08

  Royal Dutch Shell was afgelopen week de grote winnaar van de AEX-fondsen, terwijl Altice en SBM Offshore onderaan bungelden. De index sloot op weekbasis uiteindelijk 0,9% hoger. De afgelopen beursweek (dinsdag t/m maandag) was Shell met een plus van 4,3% de grootste stijger binnen de AEX. Het olie- en gasbedrijf realiseerde over het derde kwartaal op jaarbasis een winstsprong van bijna 200% tot $4..

  Lees meer
 • Technische Analyse Nederland: Aandelen komen op adem

  Dinsdag 30 mei 2017 14:32

  Enkele aandelen nemen een korte adempauze, maar dat is geen reden tot zorg. Heineken daarentegen stoomt op naar topniveau. Lees de Technische Analyses van de Nederlandse aandelen: Euronext Heineken Van Lanschot IMCD Boskalis   Lees ook: Technische Analyse Internationaal: Twee stappen vooruit Wilt u op de hoogte blijven van alle actuele adviezen voor dit aandeel? U kunt u als abonnee aanmelden..

  Lees meer
 • Rendementen van onze TA-kooptips

  Woensdag 1 maart 2017 09:15

  Een maand geleden publiceerden wij op deze website het bericht dat opnieuw een recordaantal Nederlandse bedrijven van ons een TA-kooptip meekreeg. Het ging om 36 Nederlandse aandelen waarvan wij op basis van technische analyse, en met een beleggingshorizon van twaalf maanden, een positief rendement verwachtten. Hieronder vindt u het overzicht van de rendementen – inclusief dividend – van deze koop..

  Lees meer

 

 

 


 
 

 

Beurs RSS Feed

Het laatste nieuws als eerste ontvangen kan dankzij de beurs.nl RSS Feed