Advies Canadian Imperial Bank of Commerce

 • Advieswijzigingen en tip Beleggers Belangen week 18

  Vrijdag 5 mei 2017 09:50

  Beleggers Belangen heeft de afgelopen week diverse advieswijzigingen op Nederlandse en buitenlandse aandelen aangebracht. Deze wijzigingen, alsmede de Tip van de Week, zijn uitsluitend bedoeld voor abonnees, maar wekelijks stellen wij bij wijze van kennismaking een advies open voor het grote publiek. Gratis toegankelijk: Tipterugblik XP Power: vuurwerk in 2017 Een jaar geleden gaven we een kooptip..

  Lees meer
 • Lot Noorse kroon valt of staat met olieprijs

  Dinsdag 25 juli 2017 16:07

  De Noorse kroon (NOK) verloor tegenover de euro tussen 2013 en 2016 ongeveer een vijfde van zijn waarde. Vorig jaar liet de munt een bescheiden herstel optekenen maar dit was geen lang leven beschoren. Sinds begin 2017 moest de NOK opnieuw enkele procenten inleveren. De verklaring ligt bij de evolutie van de energieprijzen. Olie en gas zorgt voor het grootste deel van de exportinkomsten van Noorwe..

  Lees meer
 • Column: Nominaal of reëel

  Donderdag 4 mei 2017 11:25

  Tussen 1 januari 1900 en 31 december 2016 was er met Nederlandse aandelen een gemiddeld jaarlijks rendement te behalen van 8%. Betekent dit dan ook dat beleggers kunnen rekenen met 8% wanneer zij Nederlandse aandelen tegen een gemiddelde waardering kunnen kopen? Dat hangt ervan af of u een nominaal of een reëel financieel doel hebt gesteld. Als het doel €500.000 in 2037 is, hebben wij het dan over..

  Lees meer
 • Populair deze week: Survival of the fittest

  Zaterdag 1 april 2017 05:22

  Welke artikelen zijn deze week het meeste gelezen op BeleggersBelangen.nl? Gratis artikelen: 1. Rockefellers geheime liefde voor dividend Begin deze week overleed David Rockefeller, de laatste kleinzoon van oliemagnaat John Rockefeller, op 101-jarige leeftijd. Hij was de enige telg uit de familie die in het bankwezen heeft gewerkt. David stond aan het hoofd van Chase Manhattan Bank en deelde met z..

  Lees meer
 • Deze bank en deze farmaceut gaven wij de afgelopen dagen een verkoopadvies

  Vrijdag 11 augustus 2017 10:29

  Eén keer in de maand geeft Beleggers Belangen twee overzichten van onze fundamentele verkooptips voor aandelen (met een beleggingshorizon van twaalf maanden): een voor Nederlandse en een voor buitenlandse aandelen. Gisteren publiceerden wij het overzicht van onze 20 fundamentele verkooptips van Europese en Amerikaanse aandelen. Om niet-abonnees met onze aanbevelingen te laten kennismaken, stellen ..

  Lees meer

 

 

 

 

 


 
 

 

Beurs RSS Feed

Het laatste nieuws als eerste ontvangen kan dankzij de beurs.nl RSS Feed