Nieuws binnenland

 • Ontploffing bij staalfabriek ArcelorMittal in Gent

  Maandag 20 november 2017 17:58 Eén dodelijk slachtoffer.
  (ABM FN-Dow Jones) In de cokesfabriek van ArcelorMittal in Gent is maandagmiddag een dodelijk slachtoffer gevallen en twee gewonden. Dit maakte het staalbedrijf maandag bekend.
  Om 15.10 uur vond een ontploffing plaats in de zone nevenproducten, meldde het staalbedrijf. Er is volgens ArcelorMittal geen gevaar voor de omgeving en de betreffende installatie is in veilige toestand gebracht.
  De precieze omstandigheden...
  Lees verder
 • Groen licht voor omstreden oliepijpleiding

  Maandag 20 november 2017 17:57 LINCOLN (ANP) - TransCanada heeft toestemming gekregen van de Amerikaanse staat Nebraska voor de aanleg van de omstreden oliepijpleiding Keystone XL. Het Canadese pijpleidingenbedrijf zet daarmee een belangrijke volgende stap richting de daadwerkelijke bouw, waar al jaren over wordt gesteggeld.President Donald Trump draaide na zijn aanstelling snel een beslissing van zijn voorganger Barack Obama terug, die in 2015 een streep...
  Lees verder
 • Update: BAM aan de slag in Verenigd Koninkrijk

  Maandag 20 november 2017 17:56 Bouwer geselecteerd voor raamwerkovereenkomst.
  (ABM FN-Dow Jones) BAM Groep is geselecteerd in het Verenigd Koninkrijk voor een raamwerkovereenkomst voor de nieuwbouw van scholen. Dit maakte het bouwbedrijf maandagmiddag bekend.
  Dochterbedrijf BAM Construction heeft twee kavels toegewezen gekregen van het Education and Skills Funding Agency (ESFA). Deze kavels hebben een totale geschatte waarde van 4 miljard Britse pond.
  BAM is een van de zes...
  Lees verder
 • Altice nu eens winnaar op positieve beursdag

  Maandag 20 november 2017 17:47 AMSTERDAM (ANP) - De AEX-index in Amsterdam is maandag met winst gesloten. Op het Damrak was kabel- en telecombedrijf Altice een opvallende winnaar na geruststellende woorden van het bedrijf voor aandeelhouders. Verder verwerkten beleggers de politieke situatie in Duitsland, waar de coalitie-onderhandelingen spaak liepen. Elders in Europa gingen de belangrijkste beursgraadmeters ook omhoog.De AEX-index op Beursplein 5 sloot 0,6 procent...
  Lees verder
 • BAM aan de slag in Verenigd Koninkrijk

  Maandag 20 november 2017 17:35 Bouwer gaat werken aan scholen.
  (ABM FN-Dow Jones) BAM Groep heeft een opdracht ontvangen in het Verenigd Koninkrijk om te werken aan de bouw van scholen. Dit maakte het bouwbedrijf maandagmiddag bekend.
  Dochterbedrijf BAM Construction heeft twee kavels toegewezen gekregen van het Education and Skills Funding Agency (ESFA). Deze kavels hebben een geschatte waarde van 4 miljard Britse pond.
  BAM is een van...
  Lees verder
Powered by
 

Beurs RSS Feed

Het laatste nieuws als eerste ontvangen kan dankzij de beurs.nl RSS Feed