Nieuws Binnenland

Randstad verlaagde bod op Monster Worldwide - media

Dinsdag 1 november 2016 07:24 Bod lag aanvankelijk op 4,00 dollar.
(ABM FN-Dow Jones) Randstad heeft het bod op Monster Worldwide na het inzien van de boeken met 0,60 dollar per aandeel verlaagd. Dit schreef Het Financieeel Dagblad dinsdag.
Na het boekenonderzoek geloofde het uitzendconcern de Monster-directie niet meer dat de winstgevendheid sterk omhoog zou gaan. De laatste indicatieprijs in de onderhandelingen tussen beide bedrijven vóór het boekenonderzoek was 4,00 dollar per aandeel.
Er waren ook een aantal private equity-partijen in beeld, waarvan er één 4,30 dollar per aandeel wilde neerleggen. Randstad bedong in zijn gesprekken met Monster Worldwide evenwel exclusiviteit, aldus de krant dinsdag.
CEO Jacques van den Broek van Randstad zei in het GFD dat Randstad met Monster Worldwide een ingecalculeerd risico neemt. "Het bedrijf heeft potentie en door te investeren in de onderdelen die het goed doen, zien wij meer dan voldoende kansen in Monster", aldus de bestuursvoorzitter.
Maandag rondde Randstad de overname van Monster Worldwide af met een bod van 3,40 dollar op alle uitstaande aandelen Monster Worldwide in contanten.
Het aandeel Randstad sloot maandag 0,7 procent lager op 46,92 euro.
Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999
Copyright ABM Financial News. All rights reserved
(END) Dow Jones Newswires
November 01, 2016 02:24 ET (06:24 GMT)

Reacties

  • Nog geen reacties gegeven


  

Beurs RSS Feed

Het laatste nieuws als eerste ontvangen kan dankzij de beurs.nl RSS Feed