Nieuws Binnenland

Managementstructuur Accell Group verder versterkt

Dinsdag 29 november 2016 11:21 Heerenveen, 29 november 2016 - Accell Group N.V. benoemt Wouter Jager per 1 Januari 2017 als Brand en Marketing Director van Accell Group. Hiermee wordt een verdere stap gezet in de versterking van de coördinerende rol van Accell Group.
Wouter Jager zal zijn huidige verantwoordelijkheden als Managing Director Commercie Accell Nederland overdragen aan Huub Snellen, Managing Director Operations, die vanaf 1 Januari de Managing Director voor heel Accell Nederland zal zijn. Daarmee wordt een nieuwe fase bereikt in het integratieproces van Accell Nederland dat enkele jaren geleden is ingezet.
/ / / / / / /
Over Accell Group
Accell Group richt zich internationaal op de midden- en hogere segmenten van de markt voor fietsen en fietsonderdelen en -accessoires. De onderneming heeft marktleidende posities in Nederland, België, Duitsland, Italië, Frankrijk, Finland, Turkije, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. In Europa is Accell Group marktleider in fietsen, gemeten in omzet. De bekendste merken van Accell Group zijn Batavus (NL), Sparta (NL), Koga (NL), Loekie (NL), Ghost (DE), Haibike (DE), Winora (DE), Raleigh en Diamondback (UK, US, CA), Lapierre (FR), Tunturi (FI), Atala (IT), Redline (US) en XLC (internationaal).
Wereldwijd werken er circa 3.000 mensen in achttien landen voor Accell Group en haar dochterondernemingen. Accell Group heeft productievestigingen in Nederland, Duitsland, Frankrijk, Hongarije, Turkije en China. De producten van Accell Group vinden hun weg naar meer dan zeventig landen. Het hoofdkantoor van de onderneming is gevestigd in Heerenveen. De aandelen Accell Group worden verhandeld op de officiële markt van Euronext Amsterdam en zijn opgenomen in de Amsterdam Smallcap-index (AScX). In 2015 realiseerde Accell Group een winstgevende omzet van EUR 986 miljoen.
Voor nadere informatie:
Accell Group N.V.
René Takens, voorzitter van de Raad van Bestuur (CEO) tel: (+31) (0)513-638701
Hielke Sybesma, lid Raad van Bestuur (CFO) tel: (+31) (0)513-638702
Website: www.accell-group.com
De redactie van ABM Financial News-Dow Jones heeft geen betrokkenheid gehad bij publicatie van dit persberichtn.
(END) Dow Jones Newswires
November 29, 2016 05:21 ET (10:21 GMT)

Reacties

  • Nog geen reacties gegeven


  

Beurs RSS Feed

Het laatste nieuws als eerste ontvangen kan dankzij de beurs.nl RSS Feed