Nieuws Binnenland

Vastned weg uit Portugal

Dinsdag 20 december 2016 08:35 Koopt meer panden in Parijs en Madrid.
(ABM FN-Dow Jones) Vastned heeft een winkelpand in de Parijse wijk Le Marais en twee winkelpanden in Madrid aangekocht en zijn Portugese bezittingen verkocht met een klein boekverlies. Dit maakte het vastgoedbedrijf dinsdag voorbeurs bekend.
De drie winkelpanden werden aangekocht voor in totaal 34 miljoen euro en de Portugese portefeuille bracht 11 miljoen euro op.
De Parijse aankoop betreft een hoekpand met een oppervlak van ongeveer 200 vierkante meter aan de rue Vieille du Temple, verhuurd aan modewinkel UGC. Het pand, dat werd gekocht voor 7,6 miljoen euro van een rijke Franse familie, is de vierde aankoop in de populaire wijk Le Marais voor Vastned in vier jaar tijd. In totaal heeft Vastned nu tien panden op A-locaties in Parijs met een waarde van 173 miljoen euro.
In Madrid werd een pand van 400 vierkante meter in de luxueuze winkelstraat Calle José Ortega y Gasset verhuurd aan schoenenwinkel Jimmy Choo, gekocht voor 16,8 miljoen euro.
Daarnaast spendeerde Vastned 10 miljoen euro aan de overname van een winkel van ruim 600 vierkante meter in de trendy winkelstraat Calle de Fuencarral, verhuurd aan sportretailer Décimas. In totaal heeft Vastned nu zes panden in Madrid met een waarden van 75 miljoen euro.
De verkochte Portugese portefeuille bestaat uit negen winkelpand in Lissabon, Porto, Barcelos en Braga, die voornamelijk verhuurd zijn aan optiekketen Multiopticas, een onderdeel van Grandvision.
Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999
Copyright ABM Financial News. All rights reserved
(END) Dow Jones Newswires
December 20, 2016 02:35 ET (07:35 GMT)

Reacties

  • Nog geen reacties gegeven
 

Beurs RSS Feed

Het laatste nieuws als eerste ontvangen kan dankzij de beurs.nl RSS Feed