Nieuws Binnenland

Stern Groep opent vier nieuwe vestigingen

Woensdag 26 april 2017 16:29 SternPoint gaat in nieuwe filialen onderhoud plegen en schade herstellen.
(ABM FN-Dow Jones) Stern Groep opent vier nieuwe vestigingen van SternPoint. Dit maakte het autodealer- en servicebedrijf woensdag bekend.
Met deze nieuwe vestigingen, gericht op schadeherstel en service, in Harderwijk, 's Hertogenbosch, Amstelveen en Lelystad telt SternPoint vanaf juni 16 vestigingen. Met de eigenaren van de panden worden nu de huurovereenkomsten getekend.
Hiermee is volgens Stern "een belangrijke eerste stap gezet" in het realiseren van het beoogde landelijk dekkende netwerk van circa 25 vestigingen. Naar verwachting zullen binnenkort nog eens twee vestigingen worden aangesloten. Om het netwerk te completeren worden vervolgens nog enkele vestigingen gezocht in het noorden, oosten en zuiden van Nederland.
SternPoint is door meerdere autofabrikanten gecertificeerd voor zogenoemd merk-erkend schadeherstel en richt zich op het repareren van schades voor verzekeraars en geselecteerde leasemaatschappijen. Daarnaast repareert SternPoint schades aan auto's met een SternPolis of één van de andere financiële mobiliteitsproducten van Stern Groep.
Op een grofweg vlak Damrak noteerde het aandeel Stern woensdag 0,2 procent hoger op 22,55 euro.
Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999
Copyright ABM Financial News. All rights reserved
(END) Dow Jones Newswires
April 26, 2017 10:29 ET (14:29 GMT)

Reacties

  • Nog geen reacties gegeven
 

Beurs RSS Feed

Het laatste nieuws als eerste ontvangen kan dankzij de beurs.nl RSS Feed