Nieuws Binnenland

Beursblik: ING verhoogt koersdoel ASMI

Maandag 15 mei 2017 10:12 Koersdoel naar 65,00 euro.
(ABM FN-Dow Jones) ING heeft op 11 mei het koersdoel voor ASM International verhoogd van 43,00 naar 65,00 euro met een ongewijzigde koopaanbeveling. Dit bleek maandag uit een publicatie van de bank.
Volgens analist Nigel van Putten is ASMI goed gepositioneerd om te kunnen profiteren van een hernieuwde groei van de markt voor Atomic Layer Deposition. Daarnaast kunnen producten uit de Epitaxy-lijn een tweede groeimotor worden, denkt de analist.
Van Putten merkte daarbij op dat de front-end activiteiten van ASMI te laag worden gewaardeerd, vermoedelijk als gevolg van de recente tegenvallende prestaties en te grote vrees voor het verlies van marktaandeel.
ING voorziet evenwel dat ASMI een marktaandeel van ongeveer 50 procent in ALD zal weten te handhaven, wat potentie biedt voor een groeiversnelling en een outperformance van het aandeel ASMI.
Ook de vooruitzichten voor ASM Pacific Technology zijn goed, aldus Van Putten, maar dat is al ingeprijsd. Juist ASM PT ziet de analist als het grootste risico voor de waardering van ASMI.
Op een groene beurs won het aandeel ASM International maandag 1,2 procent op 56,15 euro.
Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999
Copyright ABM Financial News. All rights reserved
(END) Dow Jones Newswires
May 15, 2017 04:12 ET (08:12 GMT)

Reacties

  • Nog geen reacties gegeven
 

Beurs RSS Feed

Het laatste nieuws als eerste ontvangen kan dankzij de beurs.nl RSS Feed