Nieuws Binnenland

Stern opent nieuwe vestigingen

Maandag 10 juli 2017 18:12 Panden voor schadeherstel en eenvoudige onderhoudswerkzaamheden.
(ABM FN-Dow Jones) Stern Groep zal onder de naam SternPoint twee nieuwe vestigingen openen voor schadeherstel en eenvoudige onderhoudswerkzaamheden. Dit meldde het autodealer en -servicebedrijf maandag na het sluiten van de beurs in Amsterdam.
Per 1 juli heeft SternPoint een schadevestiging in Groningen overgenomen van de heer Jan Been, een lopend bedrijf waar SternPoint merk-erkend autoschadeherstel zal toevoegen voor de merken KIA en Opel.
In Hoorn opende SternPoint eveneens op 1 juli een nieuwe vestiging waar het de merk-erkenningen voor VW, Audi, Seat, Skoda, Opel en KIA zal krijgen. Momenteel worden de panden geschikt gemaakt voor autoschadeherstel en andere werkzaamheden, waaronder eenvoudige onderhoudswerkzaamheden en het wisselen van wielen en banden.
Recent breidde SternPoint uit van 12 naar 16 vestigingen. Met de twee nieuwe locaties komt het totaal aantal vestigingen nu op 18 en hiermee is volgens Stern een volgende stap gezet in het doel om tegen het einde van 2018 25 vestigingen te hebben. Om het vestigingsnetwerk uit te breiden worden nog enkele vestigingen gezocht in het noorden, oosten en zuiden van Nederland.
Op een groen Damrak sloot het aandeel Stern Groep maandag 1,5 procent hoger op 24,25 euro.
Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999
Copyright ABM Financial News. All rights reserved
(END) Dow Jones Newswires
July 10, 2017 12:12 ET (16:12 GMT)

Reacties

  • Nog geen reacties gegeven
 

Beurs RSS Feed

Het laatste nieuws als eerste ontvangen kan dankzij de beurs.nl RSS Feed