Nieuws Binnenland

John de Mol wordt moe van speculaties

Donderdag 14 september 2017 11:53

HILVERSUM (ANP) - John de Mol heeft geïrriteerd gereageerd op speculaties dat hij met zijn bedrijf Talpa Nu.nl zou willen kopen van Sanoma. ,,Ik word hier een beetje moe van, ik ben inmiddels meer tijd kwijt met het reageren op speculaties dan dat ik tijd kan besteden aan het opbouwen van een nieuw mediabedrijf.''

De Mol geeft aan de berichten, die als eerste door het Financieele Dagblad werden gemeld, ook vervelend zijn voor aandeelhouders van Sanoma en werknemers van Nu.nl ,,waar onnodig onzekerheid wordt gecreëerd''.

Talpa benadrukt verder geen bod te hebben gedaan op Nu.nl. ,,Niet op dit moment, niet gisteren en ook niet vorige week.'' De investeringsmaatschappij laat weten druk te zijn met de ,,vorming van een nieuw lokaal multimediabedrijf''. De plannen daarvoor worden binnenkort bekendgemaakt.

Merk

Sanoma laat desgevraagd weten dat Nu.nl niet te koop is. ,,Het is een supermooi merk. Er zijn veel geïnteresseerden, maar we hebben geen plannen om te verkopen'', verklaarde een Sanoma-zegsvrouw.

Volgens het FD zijn er ook andere partijen geïnteresseerd in Nu.nl, waaronder De Persgroep. De vraagprijs voor Nu.nl zou volgens de krant rond de 100 miljoen euro liggen.


Reacties

  • Hij Word moe van zijn eigen plannen geloof ik. Zou hij niet beter met pensioen gaan?

    smarty 14 september 2017 17:40:03
  • Hij kan er wel moe van worden maar speculaties horen nu eenmaal bij het bedrijfsleven. En hij ontkent ook niet dat hij plannen heeft, hij heeft het alleen over vandaag en het verleden. En dat is natuurlijk niet voor niets.

    Pient 14 september 2017 12:17:44  

Beurs RSS Feed

Het laatste nieuws als eerste ontvangen kan dankzij de beurs.nl RSS Feed