Nieuws Binnenland

Beursblik: ING verhoogt koersdoel TKH Group

Maandag 18 september 2017 08:33 Koersdoel naar 63,25 euro.
(ABM FN-Dow Jones) ING heeft het koersdoel voor TKH Group verhoogd van 38,75 naar 63,25 euro met een ongewijzigde koopaanbeveling.
Analist Tijs Hollestelle erkende dat TKH dichtbij de hoogste koers in de geschiedenis noteert, tegen relatief hoge multiples. Toch zit er volgens de analist nog muziek in.
Hollestelle wees op de record orderinstroom bij de tak die bandenbouwmachines produceert. Dit duidt volgens de analist op een goed 2018. Daarbij weet TKH het marktaandeel onder de vijf grootste bandenbouwers in de wereld te vergroten, voegde de marktvorser toe. "De bandenbusiness doet ons denken aan ASML aan het begin van de eeuw", aldus Hollestelle. Ook toen was er volgens de analist twijfel of de grootste afnemers wel zouden toestaan dat de Veldhovenaren een erg groot marktaandeel zou opbouwen.
Verder liet ING zich positief uit over Machine Vision, dat hard groeit met ook nog eens erg hoge EBITA-marges. Daarmee lijken de hoge investeringen die TKH in deze activiteiten deed, succesvol en krijgt TKH naast de bandenbouwtak een tweede volwaardige groeipoot.
Het aandeel TKH Group sloot vrijdag 1,6 procent lager op 51,13 euro.
Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999
Copyright ABM Financial News. All rights reserved
(END) Dow Jones Newswires
September 18, 2017 02:33 ET (06:33 GMT)

Reacties

  • Nog geen reacties gegeven
 

Beurs RSS Feed

Het laatste nieuws als eerste ontvangen kan dankzij de beurs.nl RSS Feed