Nieuws Binnenland

Pizza Hut denkt aan 100 filialen in Nederland

Dinsdag 14 november 2017 17:21

ROTTERDAM (ANP) - Pizza Hut ziet ruimte om in Nederland de komende jaren uit te groeien tot een keten van zo'n honderd vestigingen. De aanbieder van pizzapunten werkt sinds vorig jaar aan een soort comeback in dit land. Dat proces is nu zover, dat de keten ook zoekt naar lokale franchisenemers die verspreid over het land filialen willen openen.

Nu zijn er nog maar twee vestigingen van Pizza Hut, in Rotterdam en Utrecht. Maar eind volgend jaar wil ondernemer Soeniel Sewnarain al vijftien zaken in gebruik hebben. Binnenkort opent er in ieder geval een Pizza Hut in Almere. Ook zijn er al afspraken gemaakt voor de komst van drie franchisezaken in Amsterdam.

Sewnarain ging vorig jaar in zee met het Amerikaanse moederconcern Yum Brands om de keten in Nederland weer wat meer op de kaart te zetten. Ooit telde Pizza Hut hier volgens de ondernemer zestien restaurants. Daarvan was vorig jaar alleen het filiaal in Rotterdam nog over.


Reacties

  • Je moet wel goed wanhopig zijn als je die meuk gaat eten, onbegrijpelijk dat ze dat spul pizza durven te noemen.

    Jack 15 november 2017 06:57:12
  • Met hun gebrekkige marketing is succes verzekerd. Kortingcoupons uitdelen en dan plotseling zeggen dat ze niet geldig zijn in het filiaal waar je net je pizza wil afhalen.

    Dirk 15 november 2017 06:52:44  

Beurs RSS Feed

Het laatste nieuws als eerste ontvangen kan dankzij de beurs.nl RSS Feed