*

Nieuws Binnenland

Ook HeadFirst kiest voor accountant Accon

maandag 8 januari 2018 18:45

Deelnemingen Value8 stappen over.

(ABM FN-Dow Jones) HeadFirst Source Group heeft besloten om Accon avm aan te stellen als accountant voor de jaarrekening 2017. Dit maakte HeadFirst maandagavond bekend.

Tijdens de laatste aandeelhoudersbijeenkomst op 28 september kon HeadFirst nog geen concreet voorstel doen voor een nieuwe accountant. Wel werd de raad van commissarissen van HeadFirst toen gemachtigd voor het benoemen van een nieuwe accountant.

"Na een zorgvuldig proces en na toetsing op een aantal criteria hebben we besloten om van accountant te wisselen en te kiezen voor Accon avm [...] Met Mazars hadden we vanwege geldende wetgeving nog slechts maximaal één jaar door kunnen gaan. Wij vonden het evenwel verstandig om nu een keuze voor de lange termijn te maken", aldus voorzitter Frank Lagerveld van HeadFirst.

HeadFirst heeft Value8 als grootaandeelhouder. Ook Value8 stelde Accon recent aan als nieuwe accountant in plaats van Mazars. IEX Group, een andere deelneming van het investeringsvehikel van CEO Peter Paul de Vries, besloot ook over te stappen naar Accon.

Value8 had grote moeite om de jaarrekening door Mazars goedgekeurd te krijgen als gevolg van een forensisch onderzoek naar deelneming BK Group.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires

January 08, 2018 12:45 ET (17:45 GMT)