*

Nieuws Binnenland

Onafhankelijk rapport steunt overname van Westfield door Unibail-Rodamco

donderdag 12 april 2018 19:19

Aandeelhouders Westfield stemmen op 24 mei over overname.

(ABM FN-Dow Jones) Een onafhankelijke deskundige is tot de conclusie gekomen dat de geplande overname door Unibail-Rodmaco van Westfield in het belang is van de aandeelhouders van de Australische vastgoedontwikkelaar. Dit meldde Unibail-Rodamco donderdag nabeurs.

Half december bereikte Unibail-Rodamco een akkoord over de overname van de Australische ontwikkelaar voor 7,55 Amerikaanse dollar per aandeel Westfield. Daarmee wordt Westfield gewaardeerd op 24,7 miljard dollar.

Het Frans-Nederlandse vastgoedfonds meldde donderdag dat Westfield bij de Australian Securities & Investment Commission documenten heeft laten registreren in verband met de voorgenomen overname, waaronder een rapport van een onafhankelijke deskundige. Deze deskundige concludeerde dat de overname in het belang is van de aandeelhouders van Westfield, aangezien er geen beter bod ligt.

Op 24 mei 2018 wordt de overname door Westfield ter goedkeuring voorgelegd aan zijn aandeelhouders. Het aandeel Unibail-Rodamco sloot donderdag op een groen Damrak 0,6 procent lager op 188,20 euro.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires

April 12, 2018 13:19 ET (17:19 GMT)