Nieuws Binnenland

Zwitserleven zorgt voor pensionado's Heijmans

Donderdag 17 mei 2018 20:31

AMSTELVEEN (ANP) - Zwitserleven neemt de pensioenaanspraken van het pensioen­fonds voor het personeel van bouwbedrijf Heijmans over. In totaal gaat het over 2200 deelnemers, die nu volgens de verzekeringsdochter van Vivat ook van het 'Zwitserleven Gevoel' kunnen genieten. Voor hen wordt onder meer een pensioenkorting van 2 procent, die het fonds eerder doorvoerde, ongedaan gemaakt en hersteld.

Zwitserleven spreekt van een ,,win-winsituatie'' voor alle betrokken partijen. ,,Door de overname van de verhoogde aanspraken is het voor Pensioenfonds Heijmans mogelijk om zekerheid te realiseren en Zwitserleven krijgt door de overname nieuwe gelden binnen waarmee extra kan worden belegd, en dat zorgt weer voor extra rendement'', aldus Hans Visser die bij Zwitserleven gaat over de pensioenen.

De verzekeraar besloot vorig jaar ook al om voortaan zorg te dragen voor de oudedagvoorziening van personeel in de technische groothandel.


Reageren

Reacties

  • Zwitserleven...? Ojee.... al het geld van die pemsiomada's gaat op aan die exotische reclames over het ZwitserlevenGevoel. De pensionada's zelf mogen straks blij zijn met een weekendje in een stacaravan in de Friese weilanden...

    Henk 18 mei 2018 09:30:29 

  

Beurs RSS Feed

Het laatste nieuws als eerste ontvangen kan dankzij de beurs.nl RSS Feed