beurs.nl

monitor icon Market Monitor

Beurscodes, betekenis en hulp bij zoeken

Europa

AEX
Euronext Amsterdam
BRU
Euronext Brussels
PSE
Euronext Paris
LIS
Euronext Lissabon
CHX
CBOE Europe, grote(re) EU aandelen
NAV
Investment Funds (NAV)

Noord-Amerika

NYS
New York Stock Exchange
OTC
CBOE BZX Exchange (US)
TSE
Toronto Stock Exchange

Kunt u een instrument niet vinden?

Zoek dan via de zogenaamde ISIN code. Elk instrument, aandeel etc. heeft een unieke code.

Kies vervolgens - wanneer er meerdere resultaten zijn - de notering op de beurs van uw keuze.

Waar vind ik die ISIN code?

Google de naam van het instrument, aandeel etc. met de toevoeging 'ISIN'.

Als zoeken op ISIN code geen resultaten oplevert hebben wij het instrument of aandeel niet in onze koersendatabase.

Nieuws Binnenland

Bezoekcijfers bemoedigen Eurocommercial Properties

(ABM FN-Dow Jones) Eurocommercial Properties heeft al zijn winkelcentra in Italië, Frankrijk en België weer geopend en ziet bemoedigende bezoekcijfers sinds de beëindiging van de lockdown-maatregelen. Dit meldde het bedrijf woensdagavond.

In Frankrijk en België konden de meeste winkels op 11 mei weer open en in Italië op 18 mei. In Zweden bleven de winkelcentra open. Alleen een klein aantal winkels, zoals restaurants en bars in Frankrijk en België zijn nu nog dicht, aldus Eurocommercial.

Het winkelvastgoedbedrijf heeft nog geen definitieve omzetcijfers, maar meldt dat de omzet hoger uitvalt dan normaal voor het aantal bezoekers, omdat de bezoekers vastberaden zijn om iets te kopen.

In de eerste twee weken na de heropening in Frankrijk en België lag het aantal bezoekers 20 procent lager dan in dezelfde periode een jaar eerder. In Chasse Sud was er zelfs een toename van 10 procent, meldde Eurocommercial. Het vastgoedfonds verwacht dat de bemoedigende cijfers verder zullen aantrekken als restaurants ook weer open mogen.

In Italië was het aantal bezoekers in de eerste weekdagen na de heropening 25 procent lager dan een jaar eerder. Twee winkelcentra die nog tot 3 juni last hebben van reisbeperkingen tussen regio's werden nog niet meegeteld.

In Zweden daalde het aantal bezoekers na 12 maart aanvankelijk met circa 30 procent maar de afgelopen paar weken was dit nog maar 15 procent lager dan een jaar eerder. De vergelijkbare omzet in april was 14 procent lager. 

ABMFNABM Financial News; info@abmfn.nl; Redactie: +31(0)20 26 28 999.Beeld: Eurocommercial Properties