*

Nieuws Binnenland

Heijmans sluit overeenkomst herstructurering Den Haag Zuidwest

dinsdag 18 december 2018 07:53

Geen financiƫle details gemeld.

(ABM FN-Dow Jones) Heijmans en woningcorporatie Staedion hebben een overeenkomst gesloten om samen met de gemeente Den Haag een stedenbouwkundige visie te maken voor Den Haag Zuidwest. Dat maakte het bouwbedrijf dinsdag voorbeurs bekend, zonder financiƫle details te noemen.

In de overeenkomst is een herstructurering en vernieuwing van de buurten Zichten, Dreven en De Gaarden opgenomen. Eerder dit jaar maakten de gemeente Den Haag en Staedion al bekend een impuls aan deze drie buurten te willen geven als onderdeel van de herstructurering van Den Haag Zuidwest.

De samenwerking houdt onder meer in dat Heijmans haar kennis en expertise op het gebied van gebieds- en projectontwikkeling inzet bij de voorgenomen vernieuwing van de buurten.

Partijen willen investeren in de buurten en deze meer divers, klimaat- en toekomstbestendig maken en beter verbinden met de stad. Bij het vernieuwen van de buurten wordt ook in belangrijke mate aandacht besteed aan de sociale samenhang. Onder meer de woningvoorraad wordt in deze buurten de komende jaren verbeterd.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires

December 18, 2018 01:53 ET (06:53 GMT)

Copyright (c) 2018 ABM Financial News. All rights reserved.