Nieuws Buitenland

EasyJet gaat vliegtransfers aanbieden

Woensdag 13 september 2017 09:12 Passagiers kunnen via prijsvechter overstappen op intercontinentale vluchten.
(ABM FN-Dow Jones) EasyJet gaat passagiers een zogenoemde connectieservice aanbieden waarmee via een apart platform intercontinentale vluchten kunnen worden geboekt die aansluiten op de vluchten van de Britse prijsvechter. Dit maakte het bedrijf woensdagochtend bekend.
Via 'Worldwide by easyJet', dat als eerste wordt gelanceerd op London Gatwick, kunnen passagiers ook makkelijker overstappen op andere vluchten van de budgetmaatschappij en hebben ze de mogelijkheid om via easyJet vluchten te boeken van partnermaatschappijen, zoals het Schotse Loganair, het Canadese Westjet Airlines en Norwegian Airlines.
EasyJet, dat met het platform toegang hoopt te krijgen tot een marktsegment van 70 miljoen passagiers, hoopt ook andere maatschappijen toe te kunnen voegen en voert momenteel gesprekken hierover met vliegmaatschappijen uit het Midden-Oosten en Oost-Azië. Naast het toevoegen van partners op luchthaven Gatwick wil easyJet ook uitbreiden naar andere luchthavens in Europa, zoals Amsterdam, Milaan Malpensa, Genève, Parijs Charles De Gaulle en Barcelona, aldus het Britse concern.
Het woensdag aangekondigde programma heeft volgens easyJet geen gevolgen voor het operationele model of de aankomst en vertrektijden van de toestellen. Volgens easyJet blijft de gemiddelde 'turn around' 25 minuten.
Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999
Copyright ABM Financial News. All rights reserved
(END) Dow Jones Newswires
September 13, 2017 03:12 ET (07:12 GMT)

Reacties

  • Nog geen reacties gegeven


  

Beurs RSS Feed

Het laatste nieuws als eerste ontvangen kan dankzij de beurs.nl RSS Feed