Nieuws Buitenland

Beursupdate: AEX op Wall Street

Dinsdag 14 november 2017 22:34 Overwegend lager.
(ABM FN-Dow Jones) Op Wall Street is dinsdag het merendeel van de negen AEX-genoteerde fondsen lager gesloten ten opzichte van het slot in Amsterdam. Aegon en ArcelorMittal leverden het meest in.
Aegon (-0,8%)
ArcelorMittal (-0,7%)
ASML (0,0%)
Galapagos (0,0%)
ING Groep (+0,1%)
Philips (-0,3%)
RELX (+0,1%)
Royal Dutch Shell (-0,4%)
Unilever (0,0%)
Op basis van de bovenstaande koersuitslagen zou de AEX index, die sloot op 541,37 punten, zijn geëindigd op 540,99 punten.
Euro/dollar: 1,1791
Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999
Copyright ABM Financial News. All rights reserved
(END) Dow Jones Newswires
November 14, 2017 16:34 ET (21:34 GMT)

Reacties

  • geachte heren, Indien U informatie verschaft zonder bewijs onderbouwend bijvoorbeeld met een lijn van de bron Van informatie Mag uw bedrijf mijn raporten verwachten voor mis..... van uw klanten schrijf simpelweg de waarheid zonder miskleunen en beter gezegd Als u denkt dat u analisten in huis hebt die zogezegd weten wat ze doen Dat ze dit dan ook duidelijk aangeven Zoals we weten een ex-werknemer van uw bedrijf denkt op dit moment duidelijk anders dan uw bedrijf. Als u de AEX in de hoogte wilt praten die op dit moment zo'n 40% is overgewaardeerd zal ik een duidelijke ???? geven die u nooit zult vergeten. Jullie als beleggersbelangen die niks doen om kleine beleggertjes te verdedigen in werkelijkheid op datum 14 november 2017 zonder enige alarmbel over de aankomende crash is een werkelijk schand... Jammer dan dat uw analisten niet in staat zijn deze alarmering aan te geven. Maar dit doe ik!!! Zou u zeggen Wie is deze persoon om mij zo aan te spreken? Antwoord komt u vanzelf achter als u niet praat in deze site zoals het behoord Word het geen tijd dat U waar geeft voor het geld dat u vraagt in uw site Of..... U wilt dat ik in persoonlijke site aangeef dat uw bedrijf niks opbrengt voor uw leden? Ben ernstig teleur gesteld over nieuwsberichten in deze site. had op zijn minst iets beter verwacht!! Wat voor mijn opinie een duidelijke min is voor ambacht en loyaliteit voor de klanten. opletten!! Beurs update 14 november 2017!! Mijn site?? alsjeblieft!! Zoek een beetje!! Zijn toch handige boys nietwaar? veel plezier jongens!! succes!! niet vergeten de mensen te informeren over de grootste crash in de geschiedenis die voor de deur staat. Zoniet zal ik mijn raporten schrijven over welk eender brookerhuis en uw bedrijf. wat denkt u er over? waanzin? Gekkenwerk? iemand die niet weet wat hij schrijft? Trek zelf uw beslissing. Uw sistemen zijn toch zo slim nietwaar?

    smarty 15 november 2017 01:45:20  

Beurs RSS Feed

Het laatste nieuws als eerste ontvangen kan dankzij de beurs.nl RSS Feed