*

Nieuws Buitenland

Beursblik: KBC Securities verlaagt koersdoel MDxHealth

woensdag 28 februari 2018 09:46

Koersdoel naar 4,90 euro.

(ABM FN-Dow Jones)KBC Securities heeft woensdag het koersdoel voor MDxHealth verlaagd van 5,50 naar 4,90 euro met een ongewijzigd koopadvies.

MDxHealth wees bij publicatie van de jaarresultaten vorige week nog eens op de moeilijkheden in de tweede helft van het jaar omtrent de inkomsten op de korte termijn. Voor 2018 blijft het diagnosticabedrijf terughoudend in zijn verwachtingen, aldus analist Lenny Van Steenhuyse.

De analist constateerde dat de onzekerheden omtrent de omzetontwikkeling gedurende het jaar zullen verdwijnen, maar dat de kosten in de komende jaren zullen stijgen en dat de verwachtingen voor de Confirm-volumes iets conservatiever zijn geworden. Als gevolg kwam Van Steenhuyse tot het lagere koersdoel.

Volgens de analist zal voor de omzetontwikkeling in 2018 veel afhangen van het vermogen van MDxHealth om een grote deal te sluiten met een Amerikaanse zorgverzekeraar en om bestaande contracten met bijvoorbeeld Kaiser Permanente en Veteran Affairs verder vorm te geven. Van Steenhuyse kijkt ook uit naar studieresultaten die het nut van diagnostiekproducten van MDxHealth moeten bewijzen, hetgeen uiteindelijk een belangrijke aanjager van het aandeel kan zijn.

Het aandeel MDxHealth koerste woensdagochtend 0,6 procent hoger op 3,45 euro.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires

February 28, 2018 03:46 ET (08:46 GMT)