Advies en analyse

Advieswijzigingen en tip Beleggers Belangen week 41

Vrijdag 14 oktober 2016 10:02

Beleggers Belangen heeft de afgelopen week diverse advieswijzigingen op Nederlandse en buitenlandse aandelen aangebracht.

Deze wijzigingen, alsmede de Tip van de Week, zijn uitsluitend bedoeld voor abonnees, maar wekelijks stellen wij bij wijze van kennismaking een advies open voor het grote publiek.

Gratis toegankelijk:

Tipterugblik: Kinepolis
Begin oktober 2015 tipten wij de Belgische bioscoopuitbater Kinepolis en we herhaalden dit koopadvies in maart van dit jaar. Sinds vorig jaar is de koers circa 14% opgelopen, maar vanaf maart 2016 is sprake van een per saldo vlak verloop.

Advieswijzigingen en tip van de week:

Superstock: Marktleider in make-up ligt er aantrekkelijk bij
Volgens Euromonitor is het Amerikaanse bedrijf waar we het hier over hebben de wereldmarktleider op het gebied van prestigieuze make-up. Het is ook qua omzet net aan de grootste divisie van het Amerikaanse bedrijf, voor de divisie Huidverzorging.

Tip van de week: Amerikaanse soepproducent wil omzetgroei versnellen
Producenten van verpakte voedingsmiddelen in de Verenigde Staten hebben het niet makkelijk door de uitholling van de Amerikaanse middenklasse en de trend naar gezonder voedsel.

Onze overige adviezen van deze week:

NN Group weer aan zet nu Delta Lloyd bod heeft afgewezen
Delta Lloyd gaat niet akkoord met het bod van €5,30 per aandeel in contanten dat branchegenoot NN Group woensdag 5 oktober heeft uitgebracht.

Tegenwind Fagron in VS houdt aan
De tegenvaller in Noord-Amerika leidde tot een initiële koersreactie, maar beleggers hebben de afgelopen maanden al een flink voorschot genomen op een verdere verbetering in 2017.

Lees verder

bron: Beleggers belangen

Laatste reacties op dit bericht

  • Nog geen reacties gegeven