Advies en analyse

Advieswijzigingen en tip Beleggers Belangen week 42

Vrijdag 21 oktober 2016 08:22

Beleggers Belangen heeft de afgelopen week diverse advieswijzigingen op Nederlandse en buitenlandse aandelen aangebracht.

Deze wijzigingen, alsmede de Tip van de Week, zijn uitsluitend bedoeld voor abonnees, maar wekelijks stellen wij bij wijze van kennismaking een advies open voor het grote publiek.

Gratis toegankelijk:

Tipterugblik: The Cooper Companies
Sinds onze tip een jaar geleden is de koers van Cooper met 28,5% gestegen. Beleggers hebben de lenzenproducent weer in de armen gesloten, nu de omzet- en winstgroei na een tegenvallende periode in een hogere versnelling is gekomen.

Advieswijzigingen en tip van de week:

Superstock: Veelbelovende speler in de biosimilar-branche
Biotechconcerns hebben geen last gehad van de generieke concurrentie, die al decennialang omzet afsnoept van grote farmaciebedrijven. Daar is iets meer dan een jaar geleden verandering in gekomen.

Tip van de week: Profiteren van terugval Dividend Aristocrat
Het aandeel van deze Amerikaanse verf- en coatingsproducent, nog altijd één van de grote uitblinkers in de dividendportefeuille, is koopwaardig voor de lange termijn na een scherpe koersdaling.

Onze overige adviezen van deze week:

Omzetdruk AkzoNobel houdt aan
AkzoNobel maakt indruk met de wijze waarop het de winst op peil houdt. Zolang er echter geen uitzicht komt op een aantrekkende vraag, is er weinig opwaarts potentieel vanaf de huidige waardering (k/w 14,5).

Ommekeer Arcadis nog niet in zicht
Wij vertrouwen erop dat Arcadis als een van de marktleiders zijn winstgevendheid te zijner tijd weer weet te herstellen.

Lees verder

bron: Beleggers belangen

Laatste reacties op dit bericht

  • Nog geen reacties gegeven