Advies en analyse

Advieswijzigingen en tip Beleggers Belangen week 43

Vrijdag 28 oktober 2016 10:33

Beleggers Belangen heeft de afgelopen week diverse advieswijzigingen op Nederlandse en buitenlandse aandelen aangebracht.

Deze wijzigingen, alsmede de Tip van de Week, zijn uitsluitend bedoeld voor abonnees, maar wekelijks stellen wij bij wijze van kennismaking een advies open voor het grote publiek.

Gratis toegankelijk:

Tipterugblik: Activision Blizzard blinkt uit
Spellenmaker Activision Blizzard uit de VS diversifieert flink. Het bedrijf kocht het kleine Major League Gaming (sport) en het veel grotere King Digital (mobiele spellen als Candy Crush). Technische ontwikkelingen maken het mogelijk om binnen een spel nieuwe inhoud te laden, waar gebruikers dan extra voor moeten betalen.

Advieswijzigingen en tip van de week:

Superstock: Afwikkelaar digitale transacties
Dit bedrijf ontwikkelt systemen voor het afwikkelen van digitale financiële transacties, waarbij het samenwerkt met alle grote creditcardmaatschappijen zoals Visa, Mastercard en American Express. Het concern is niet de enige speler binnen de branche, maar heeft verschillende voordelen ten opzichte van branchegenoten.

Franse ICT-dienstverlener met nieuw groei-elan
Atos publiceerde over het derde kwartaal wederom keurig groeicijfers en verhoogde zelfs de jaarprognose. Het aandeel is nog altijd zeker niet te duur.

General Motors draait als nooit tevoren
In plaats van auto’s aan verhuurbedrijven te verkopen zet General Motors op de Amerikaanse thuismarkt de individuele klant weer centraal. De aanpak heeft succes, want de winstmarge heeft een recordniveau bereikt. Het marktaandeel blijft echter onder druk staan.

Onze overige adviezen van deze week:

Lees verder

bron: Beleggers belangen

Laatste reacties op dit bericht

  • Nog geen reacties gegeven