*

Advies & Analyse

Populair deze week: Achttien Europese en Amerikaanse koopjes

zaterdag 5 november 2016 08:03

Welke artikelen zijn deze week het meeste gelezen op BeleggersBelangen.nl?

Gratis artikelen:

1. Advieswijzigingen Uitgelicht
Oktober crashmaand, maar van de traditionele beurskrach geen spoor. Wel overnamefantasie rond Delta Lloyd en opzienbarende advieswijzigingen voor onder andere Aegon, Aperam en Sligro. Kortom tijd voor het maandelijkse overzicht met spraakmakende advies- en koersdoelwijzigingen van Nederlandse aandelen.

2.De week die komen gaat: cijfers Shell, Ordina, Wolters Kluwer en Heijmans
Wekelijks blikken we vooruit op de week die komen gaat. In week 44 geven we onder meer onze visie op de cijfers van Shell, Ordina, Wolters Kluwer en Heijmans. Ook de columns van Karel Mercx en Ivan Snurer zullen weer stof doen opwaaien.

3.Vier Britse kooptips for free
Om niet-abonnees met onze tips te laten kennismaken, stellen wij wekelijks enkele kooptips van die week een dag later ook open voor niet-abonnees.

4. Populair deze maand: Welke Nederlandse aandelen zijn vandaag koopwaardig?
Nu de maand oktober achter ons ligt, geven wij u een overzicht van de best gelezen artikelen op BeleggersBelangen.nl.

5. Advieswijzigingen en tip Beleggers Belangen week 42
Beleggers Belangen heeft de afgelopen week diverse advieswijzigingen op Nederlandse en buitenlandse aandelen aangebracht.

Betaalde artikelen:

1. Twee dozijn aandelen die u in portefeuille moet hebben
Een keer in de maand geeft Beleggers Belangen twee overzichten van onze fundamentele kooptips voor aandelen (met een beleggingshorizon van twaalf maanden): een voor Nederlandse en een voor buitenlandse aandelen. Vorige week  het overzicht van onze fundamentele kooptips van Nederlandse aandelen.

2. Achttien Europese en Amerikaanse koopjes
Deze week publiceerden wij het overzicht van onze kooptips van buitenlandse aandelen. Deze kooptips blijven van kracht totdat we op deze website en in onze dagelijkse nieuwsbrief aan de abonnees expliciet een adviesverlaging (naar ‘houden’ of ‘verkopen’) vermelden.

3. Beleggers in de greep van slechte cijfers
De stroom kwartaalcijfers maakt nogal wat los op internetfora. Vanwege slechte cijfers zijn Arcadis, Beter Bed en Gemalto de gebeten hond, al zijn er ook beleggers die mild oordelen. Hoe dan ook kregen de aandelen door de onverwacht slechte prestaties rake klappen op de beurs.

4. Snurer blikt vooruit: de economische stoomwals
Tijden veranderen, en door globalisatie en robotica sneller dan ooit. Maar mensen houden niet van veranderingen. De angst voor het onbekende is een voedingsbodem voor het populisme. Misschien onterecht, maar het economisch speelveld verandert en het zal je maar net je baan kosten. Wat zijn de implicaties van de stoomwals die onze samenleving plet?

5. Galapagos ligt op koers
Galapagos heeft de inkomsten met ruim 60% zien stijgen. De pijplijnontwikkelingen zijn voorlopig veel belangrijker dan de financiële resultaten.


Wie mag dit artikel niet missen? U kunt als abonnee dit artikel cadeau geven aan uw vrienden of familie. Klik bovenaan het artikel op de link en het artikel wordt per e-mail doorgestuurd.