Advies en analyse

Wat vindt u van de signaalservice Beursfoon?

Dinsdag 22 november 2016 11:42

Beursfoon geeft beleggers aan- en verkoopsignalen voor aandelen, opties en futures. De handelssignalen worden dagelijks doorgestuurd via sms en e-mail. Het bedrijf biedt diverse abonnementen aan, waarbij de optieservice naar eigen zeggen het meest populair is. Elk jaar wordt gestart met een kapitaal van €20.000 en de doelstelling is om dit met call- of putopties op de AEX-index of individuele aandelen te verdubbelen. Aan de dienst hangt een stevig prijskaartje van €1600. Het voorgespiegelde rendement is erg hoog en dat is op zich al een reden om terughoudend te zijn. Wie kans zien om zijn vermogen op de beurs elk jaar te verdubbelen, hoeft zich niet bezig te houden met een dergelijke dienst.

Op de website van Beursfoon staan fraaie resultaten vermeld, maar die zijn niet te controleren. De Beleggersvereniging VEB heeft meerdere klachten binnengekregen over Beursfoon en stelt dat de rendementen die Beursfoon in zijn advertenties laat zien in de praktijk niet realistisch zijn. ‘Beursfoon houdt veel verschillende portefeuilles en systemen bij, maar laat in de publiciteit alleen de beste daarvan zien, of de gunstigste periodes’, aldus de VEB. Dit is een bekende truc van dit soort diensten. Net als de VEB raden wij beleggers af om gebruik te maken van Beursfoon.

Lees ook: Lezersvraag: Hoe beleg ik in Delta Lloyd  perpetuals?


Wie mag dit artikel niet missen? U kunt als abonnee dit artikel cadeau geven aan uw vrienden of familie. Klik bovenaan het artikel op de link en het artikel wordt per e-mail doorgestuurd.


Lees verder

bron: Beleggers belangen

Laatste reacties op dit bericht

  • Het is toch logisch dat zo'n bedrijf nooit die rendementen kan halen. Als je dat soort rendementen zou halen dan ga je toch geen abonnementen aanbieden. Dan ben je al lang miljonair en hoef je niet meer te werken. Dan hoef je toch niet met abonnementjes geld binnen te sprokkelen. Bovendien doet John Beijer, directeur van Beursfoon,het met zijn kwartaaltips bijna altijd slechter dan de AEX. Je bent wel erg naief als je je inlaat met dat soort bedrijven.

    Anton 22 november 2016 12:58:26
  • Wat er over Beursfoon geschreven wordt hierboven kan ik beamen. Heb een abonnement voor 1 jaar afgesloten voor 1600 euro om gebruik t maken van hun diensten in eerste instantie wat betreft de Bunds. Daar zou in 2015 14000 euro winst op zijn gemaakt. Na 6 week had ik met een inleg van 5000 al 800 euro verlies. Kon als lid zien welke resultaten er in 2015 waren behaald en dat was bij lange na niet die 14000. Er zijn van de vele systemen die ik kan zien slechts 2 die winstgevend zijn. Heb mijn abonnement direct weer opgezegd om groter verlies te voorkomen (en gezien de resultaten in de Bunds tot nu toe terrecht) Heb gevraagd of ik als coulance van hun kant de helft van die 1600 terug kon krijgen. Daar deden ze niet aan. Dus in 6 week 2400 kwijt. Eigen schuld..ik weet het !!

    Anoniem 22 november 2016 12:01:27