Advies en analyse

Doe mee met de BelBel competitie 2017

Woensdag 14 december 2016 09:36

Ook volgend jaar organiseert Beleggers Belangen weer een beleggingscompetitie, waarbij we de regels een klein beetje zullen aanscherpen ten opzichte van de eerste editie van dit jaar. Zo is het voor 2017 alleen mogelijk een goed verhandelbaar individueel aandeel of ETF te tippen. Derivaten (opties, turbo’s etc) en pennystocks (minimale beurskoers- en waarde) worden niet geaccepteerd.

Net als vorig jaar zullen we ook dit keer van alle binnengekomen tips de rendementen bijhouden en publiceren en kunnen deelnemers driemaal per jaar hun tip terugtrekken tegen de slotkoers van die dag en een nieuwe tip doorgeven. Meer regels zijn er niet, laat staan een reglement.

De winsten en verliezen berekenen we op dezelfde manier als die van onze eigen tips, namelijk inclusief dividend (total return) en in euro’s tot aan het einde van het jaar of tot melding van verkoop (tegen de slotkoers van die dag). Na verkoop uw saldo enige tijd parkeren en het daarna inzetten voor een nieuwe positie kan niet. De rendementen van iedere tip worden apart berekend en aan het einde van het jaar gerangschikt. Nieuwe deelnemers kunnen zich pas aan het einde van elk jaar weer melden.

Indien u wilt meedoen de BelBel-competitie 2017, dan moet u voor het einde van het jaar uw tip (de volledige naam van het desbetreffende aandeel/ETF) of die van uw vereniging doormailen naar beleggersbelangencompetitie@reedbusiness.nl

Bekijk ook de laatste update van de BelBel competitie in 2016


Wie mag dit artikel niet missen? U kunt als abonnee dit artikel cadeau geven aan uw vrienden of familie. Klik bovenaan het artikel op de link en het artikel wordt per e-mail doorgestuurd.


Lees verder

bron: Beleggers belangen

Laatste reacties op dit bericht

  • Nog geen reacties gegeven