Advies en analyse

Advieswijzigingen en tip Beleggers Belangen week 2

Vrijdag 13 januari 2017 11:31

Beleggers Belangen heeft de afgelopen week diverse advieswijzigingen op Nederlandse en buitenlandse aandelen aangebracht.

Deze wijzigingen, alsmede de Tip van de Week, zijn uitsluitend bedoeld voor abonnees, maar wekelijks stellen wij bij wijze van kennismaking een advies open voor het grote publiek.

Gratis toegankelijk:

Tipterugblik: Olin Corporation
Behalve een grote wapenleverancier in de Verenigde Staten is Olin Corporation wereldwijd een belangrijke speler in de productie van chloor-alkali, onder meer dankzij de overname van Dow Chemicals’ chlooractiviteiten.

Advieswijzigingen en tip van de week:   

Tip: IT-speler die vruchten plukt van strategiewijziging
Dit Belgische IT-bedrijf behoort tot de grote Europese jongens en groeit sterk door de focus op digitalisering, een richting die in 2012 werd ingezet.

Luxehuis ziet winststijging terugkeren
De winststijging is terug na een paar jaar van winstdaling. De markt verwacht tot en met 2019 een gemiddeld jaarlijkse winstgroei van circa 13%. De k/w van 21,5 is daarom aantrekkelijk.

Onze overige adviezen van deze week:

Eurocommercial Properties: Hogere rente tegenwind voor vastgoedsector
Met hogere rentes in het vooruitzicht krijgen vastgoedaandelen te maken met meer tegenwind. De sector blijft voor de wat langere termijn echter aantrekkelijk, dankzij de lagere waarderingen, het relatief hoge dividendrendement en uitzicht op dividendgroei.

Kiadis ligt onder een vergrootglas
Een investering in Kiadis kenmerkt zich door een zeer hoog risico, aangezien een fors deel van de beurswaarde verdampt na een tegenvaller in het ontwikkelingsproces van ATIR101. Het speculatieve koopadvies geldt dan ook voor beleggers die zich dat risico kunnen permitteren.

Lees verder

bron: Beleggers belangen

Laatste reacties op dit bericht

  • Nog geen reacties gegeven